Mazda 323s V generacja
Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Mam nadzieję od niedzieli będę szczęśliwym posiadaczem Premacy 1.8 benzyna. Na obecną chwilę zbieram info na temat tego modelu dlatego zawitałem tutaj
Chociaż tu zapewne znajdę same pozytywne opinie
Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie. 
-
bogirdm
Witam wszytstkich forumowiczów.
Mam przyjemnosc jezdzic mazda MX5 NC 2.0.
Mam nadzieje do zobaczenia w Poznaniu
Pertywuj (Michal)
Mam przyjemnosc jezdzic mazda MX5 NC 2.0.
Mam nadzieje do zobaczenia w Poznaniu
Pertywuj (Michal)
-
pertywuj
Stary forumowicz powraca. Po kilkuletniej przerwie w posiadaniu Mazdy kilka dni temu zakupiłem Piątkę
Postaram się więcej uczestniczyć w życiu forumowym i za kilka dni chce pokazac autko, które mimo seryjnego wyglądu bedzie dalekie od serii
Także polkar powraca, witam ponownie
Postaram się więcej uczestniczyć w życiu forumowym i za kilka dni chce pokazac autko, które mimo seryjnego wyglądu bedzie dalekie od serii
Także polkar powraca, witam ponownie
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
Od tygodnia w posiadaniu madzi bg 91 rocznik 4wd :–) . To mój kolejny japończyk...cieszy
-
321_madzia
Witam, od 3 tyg stałem się posiadaczem m6 w kombi jak na razie jestem zadowolony, w niedługim czasie postaram się założyć temat w odpowiednim dziale. Pzdr

- Od: 28 lut 2016, 15:24
- Auto: Mazda6 Sport Wagon 2003
2.0 l 141 KM LF-DE
Witam wszystkich!
Cieszę się, że w końcu się zarejestrowałam. Jesteśmy z mężem w trakcie poszukiwań Mazdy 6 GG. Pozdrawiam.
Cieszę się, że w końcu się zarejestrowałam. Jesteśmy z mężem w trakcie poszukiwań Mazdy 6 GG. Pozdrawiam.
-
grpw
Dobry!
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy M.
Jarecki – aktualnie poszukujący swojej M6 GY z 2006r. (ktoś coś ?
)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy M.
Jarecki – aktualnie poszukujący swojej M6 GY z 2006r. (ktoś coś ?
-
JareckiAM
Witam wszystkich.
Od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy xedos 6 2.0 v6 z 1999r.
Auto jest jeszcze nie zarejestrowane.
Przebieg auta jest bardzo mały jak na ten rok bo 165 tyś km.
Jestem w trakcie wymiany wszystkich płynów, filtrów, regeneracji zacisków konserwacji podwozia, wymiany rozrządu. Auto nie ma świateł. Po za tym jest w idealnym stanie po za małym szczegółem.
Mazda jest nieużytkowana od kilku lat dlatego też potrzeba jej specjalnej troski.
Od tygodnia jestem posiadaczem Mazdy xedos 6 2.0 v6 z 1999r.
Auto jest jeszcze nie zarejestrowane.
Przebieg auta jest bardzo mały jak na ten rok bo 165 tyś km.
Jestem w trakcie wymiany wszystkich płynów, filtrów, regeneracji zacisków konserwacji podwozia, wymiany rozrządu. Auto nie ma świateł. Po za tym jest w idealnym stanie po za małym szczegółem.
Mazda jest nieużytkowana od kilku lat dlatego też potrzeba jej specjalnej troski.
Witam.
W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2.0 150KM z automatyczną skrzynią biegów z 2011r. W najbliższym czasie planuję troszkę dopieścić Madzie poprzez tuning optyczny. Myślę, że zarówno w tej jak i w wielu innych sprawach forum będzie dla mnie bardzo pomocne.
Pozdrawiam serdecznie
W tym tygodniu stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 2.0 150KM z automatyczną skrzynią biegów z 2011r. W najbliższym czasie planuję troszkę dopieścić Madzie poprzez tuning optyczny. Myślę, że zarówno w tej jak i w wielu innych sprawach forum będzie dla mnie bardzo pomocne.
Pozdrawiam serdecznie
miro12 napisał(a):witam
N3m3k napisał(a):Witam
Leos63 napisał(a):wita
bogirdm napisał(a):Witam
pertywuj napisał(a):Witam
Dominik90 napisał(a):witam
polkar napisał(a):witam
Grzesiek. napisał(a):Siemaneczko
321_madzia napisał(a):cieszy
P@tryk napisał(a):Witam
kukurukufu napisał(a):Witam