J@K napisał(a):czarek1991 napisał(a):kurcze, nie mam aktualnej foty
Wyskocz z rana, pyknij jedną "en face" potem lewo, prawo albo tył. Tło mnie nie interesuje bo się wytnie. Krótki opis i na PW.
Na zimowych kolach?
www.mazdaspeed.pl
J@K napisał(a):czarek1991 napisał(a):kurcze, nie mam aktualnej foty
Wyskocz z rana, pyknij jedną "en face" potem lewo, prawo albo tył. Tło mnie nie interesuje bo się wytnie. Krótki opis i na PW.

J@K napisał(a):Daj co masz najwyżej potem się podmieni. Ale w wątku dotyczącym twojej mazdy jest kilka fotek z których można wybrać co nie co. Nie wiem na ile odzwierciedlają one faktyczny real ale napewno coś wybierzesz.

Nieraz łatwiej wrzucić 20 calowe felgi niż usunąć brud po "Radom Trophy" 

!!!!!!!!!!!! Czarek1991 już ma fiszkę 
J@K napisał(a):Rdzę łatwiej bo punktowo się osadza

J@K napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Kazik ma wreszcie kolege z tego samego rocznika
Dobry rocznik jestem. Wino im starsze, tym lepsze a nie jakieś tam siusiumajtki
![]()
![]()
kajol napisał(a): Zrób sobie taka grafike, razem z Mietkiem Ci to nakleimy i bedziesz miał jedyne takie CX.
kajol napisał(a):Czarek to wygląda naprawdę dobrze
mi troche schodzi z tymi zdjeciami, ale podrzuce 

kajol napisał(a):Areograf to ingerencja w orginalnosc nadwozia co wiąże się z utratą gwarancji a tego pewnie wlasciciel by nie chciał. Pomyśl, z drugiej strony puścić wodze fantazji i wszystkie konkursy J@k wygrywa
Podzielcie się bo te moje specyfiki nie dają rady
Zamiast nabijać się z "wiejskiego tuningu znad Pilicy" pomóżcie w poszukiwaniu obiektu do nowej tury konkursu "mazda i ciekawe obiekty".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd