Czateria...cd
Myślę że to optymalna cena za ten samochód.
Ja za swoją zapłaciłem w 2007 roku 29500zł. Co prawda do wymiany miałem poza maską i reflektorem, poduchę kierowcy i napinacz, no ale to była cena za kombi czterolatka – a tu masz siedmiolatka już.
Ja za swoją zapłaciłem w 2007 roku 29500zł. Co prawda do wymiany miałem poza maską i reflektorem, poduchę kierowcy i napinacz, no ale to była cena za kombi czterolatka – a tu masz siedmiolatka już.
No przeciez jeszcze zderzak rozdupiony, ciekawe jak lampy. Nie jest duzo roboty, jednak trzeba zerknac osobiscie, beny niedaleko masz;) Zapewne cos w mechanice trzeba juz grzebnac, pare kilometrow nalatala, to i cena mniejsza. Ale przynajmniej raczej nie krecona 
Dominator napisał(a):Nie jest duzo roboty
Tak, ale chcąc to zrobić dobrze wbrew pozorom kilka tysi to będzie kosztowało. Biorąc pod uwagę sam fakt, że trzeba przy niej dłubnąć to imho cena jest ok. Dla kogoś, kto lubi robić po kosztach + korekta licznika będzie to na pewno dobry kąsek na przysłowiową okazję
Gdybym szukał takiego auta, to bym pewnie przyjrzał się jej bliżej.
loockas napisał(a):Gdybym szukał takiego auta, to bym pewnie przyjrzał się jej bliżej.
Dokładnie. Za – w sumie – niewielkie pieniądze dostajesz młode auto w bardzo dobrym stanie. Po delikatnym klepanku ale za to proste
Z takiego właśnie powodu kupiłem swoją .... 9 lat temu (osz kurna jak to dawno było

Kupi to jakiś handlarz, wyszpachluje, licznik się skręci i ,,mega okazja" 
Przysłali list z Fiata, każą się zgłosić na wymianę ,,konektora zapłonu" bo może dojść do awarii jakiś styków i mogą nie działać poduchy i ABS

Przysłali list z Fiata, każą się zgłosić na wymianę ,,konektora zapłonu" bo może dojść do awarii jakiś styków i mogą nie działać poduchy i ABS
Ostatnio edytowano 1 mar 2016, 18:31 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
szkoda że sedan no i ciekawe czy to jesgo pierwsza przygoda.
Jak wcześniej nie był pospawany z dwóch to ja lubię kupować takie auta... z takim uszkodzeniem..
Jak wcześniej nie był pospawany z dwóch to ja lubię kupować takie auta... z takim uszkodzeniem..
Tez by mi nie przeszkadzalo,zresztą xedos był ze wszystkich stron obity
Korzystał ktoś z kuponów allegro? Oni go przyznają na kolejne zakupy czy można odliczyć odrazu?
Korzystał ktoś z kuponów allegro? Oni go przyznają na kolejne zakupy czy można odliczyć odrazu?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
No qrva...
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ra ... -na-slasku
Dwa lata temu eska rock zniknęła na rzecz Vox FM. Teraz rock radio na rzecz jakiegoś radia pogoda (WTF radio pogoda?). Jeszcze niech mi zabiorą antyradio, trójkę i mogę wywalić radio z samochodu.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ra ... -na-slasku
Dwa lata temu eska rock zniknęła na rzecz Vox FM. Teraz rock radio na rzecz jakiegoś radia pogoda (WTF radio pogoda?). Jeszcze niech mi zabiorą antyradio, trójkę i mogę wywalić radio z samochodu.
U mnie dziewczyny słuchają Vox chyba, jak słyszę zenka to spier... na dół czem prędzej. Ja aktualnie niczego nie słucham w samochodzie bo mi się nie chce odkodowywać radia po ostatnim doładowywaniu akumulatora.
BTW. Jedna dziewczyna co na noce chodzi poprosiła żeby jej ustawić Antyradio bo już ma dośc tego Voxa, jak posłuchała raz Rzeźni Anzelma to zmieniła zdanie o tej stacji
BTW. Jedna dziewczyna co na noce chodzi poprosiła żeby jej ustawić Antyradio bo już ma dośc tego Voxa, jak posłuchała raz Rzeźni Anzelma to zmieniła zdanie o tej stacji
Stała pod ścianą prężąc kakao