eh.. sorki za brak aktywności, ale mam dużo rzeczy na głowie.. :/
patrzyłem na sugerowane powyżej pokrowce i gdyby nie cena to pewnie bym się zdecydował

tzn. za dobre pokrowce tej firmy to tak z 220zł trzeba dać, natomiast ja zrobiłem inny biznes:
na allegro znalazłem takiego Pana:
http://motoallegro.pl/show_user.php?uid=6284736pokrowce szyte na miare = 140zł za pokrowce na moją mazdę – teraz opinia o firmie:
plusy:
– pokrowce wykonane z grubego i eleganckiego materiału z przodu i cieniutkiego z tyłu – generalnie ok z tyłu raczej nie będą się wycierać

– narazie założyłem tylko przednie i auto prezentuje się dużo lepiej

i nie boje się już że ktoś mi coś wyleje na siedzenie

– ja osobiście wybrałem garnatowe pokrowce wzóre w szesciokąty
– pokrowce szyte na wymiar.
– każdy z elemntów siedzeń zakładany osobno – co daje pełną możliwość składania i rozkłądania siedzeń w pokrowcach.
– uwzględnione boczne poduszki, oraz dowolny system składania [jakich?] siedzeń – szyte zgodnie z podną informacją.
minusy:
– pokrowce na zagłówki z cieniutkiego materiału, wyglądają jak szmata... nawet nie próbuje zakładać, bo scierka do szyby ktorą wziąłem z 5 letniej podartej bluzki wygląda lepiej niż te pokrowce

– brak otworów montazowych na zagłówki – po założeniu zaznaczam biasłą kredką gdzie mają być otwory i zaniose do krawcowej po wszycie rzepów w tych miejscach. Pod tym względen duży minus – powinno być to uwzględnione
uwagi:
– nie dostałem haczyków montażowych – nie wpisuje jako minus ponieważ rozumiem że każdemu może się zdarzyć – upomiałem się w piątek o nie i dostałem natychmiastową odpowiedz, że zostaną dosłane na ich koszt. Powinny przyjść lada dzień.
ogólnie ocena: 4/5 – jeżeli dostane haczyki, jeżeli nie dostane to wystawiłbym raczej 2/5 – ale to się okaze w tym tygodniu
generalnie dzięki a pomoc