Czateria...cd
Musiał, nie musiał – mógłbyś
Strasznie jestem zagoniony od 2 tygodni. Jak nie sklep to kilka przetargów na raz...
Na szczęście sklep działa i nawet jeden przetarg na 2 lata (dla RCKiK – będzie okazja przy dostawach oddać krew) udało się zgarnąć
Ale czasu to ni huhu nie ma...
Wyślę ci zaraz dane. Kurcze, podawałem Ci jakąś kwotę? Bo pamiętam że drukowałem paragon...

Strasznie jestem zagoniony od 2 tygodni. Jak nie sklep to kilka przetargów na raz...
Na szczęście sklep działa i nawet jeden przetarg na 2 lata (dla RCKiK – będzie okazja przy dostawach oddać krew) udało się zgarnąć
Ale czasu to ni huhu nie ma...
Wyślę ci zaraz dane. Kurcze, podawałem Ci jakąś kwotę? Bo pamiętam że drukowałem paragon...
Grzyby napisał(a):Nie znam nikogo wyznającego taka modę
Ja w moim kręgu znajomych nie znam nikogo, ale wystarczy zobaczyć parkingi pod galeriami handlowymi oraz (w dużej mierze) jak wyglądają panie, które z takich aut wysiadają.
Zresztą to, że nikogo nie znasz mającego takie auto nic nie znaczy. Mogę wyjrzeć przez okno i w ciągu kilku minut zobaczę dużo takich aut. Nie da się tego tłumaczyć walorami użytkowymi w większości przypadków, więc chyba ciężko tłumaczyć to inaczej niż tym, że ludziom po prostu się te auta podobają.
Grzyby napisał(a):podawałem Ci jakąś kwotę?
No właśnie nie
Ciesz się, że masz ruch w interesie. Fajnie Ci się to rozwija, gratki
Dopisano 26 lut 2016 16:12:
nemi napisał(a):ludziom po prostu się te auta podobają.
No bo właśnie o tym w tym chodzi. Ja znam kilku użytkowników crossoverów i w każdym przypadku jest to drugie auto w domu, najczęściej żony/dziewczyny
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):ale nie każdy wozi lodówkę.
Pamiętam jak do Toledo chciałem włożyć karton w którym były dwa duże switche... nie udało się
Wystarczyło, opuścić kanapę i włożyć od drugiej strony
Ja w trasie doceniam sedana
780 KM, średnia prędkość 75km/h, średnie spalanie 5.8 Litra
Kurde jak ja zaczałem lubić to Volvo
Dopisano 26 lut 2016 17:51:
A Grzyby i ja musze się do Ciebie uśmiechnać po pare produktów
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Krzemol1994 napisał(a):Otóż to. Ze Swifta już dawno wyleciała. Do tego wywalenie całego silniczka więc ostra redukcja wagi
No kolejny Ravo...
No baa, chlapacze też mam.
JohnnyB napisał(a):spalanie Mini 22MPG prz ekonomicznej jeździe
dobrze że nie 22 LPG

bliżej 11
troche przyciąłem
.
Przy ekodrivingu trochę sporo, aczkolwiek ja przesiadam się z ON, które w przypadku eko mieściły się w 6 a ważył sporo więcej
.
W każdym razie, przy 98 oktanowej to jest odczuwalne przy tankowaniu.
Przy ekodrivingu trochę sporo, aczkolwiek ja przesiadam się z ON, które w przypadku eko mieściły się w 6 a ważył sporo więcej
Musze kupić komlet zimy do Mini bo aktualne to padaka. Standardowo to są Run Flat. I pytano warto ? Cz może kupić zestaw naprawcz i jakiś mini kompresorek ? Korzystał ktoś z zestawu naprawczego ?
JohnnyB napisał(a):bliżej 11troche przyciąłem
.
Przy ekodrivingu trochę sporo, aczkolwiek ja przesiadam się z ON, które w przypadku eko mieściły się w 6 a ważył sporo więcej.
Co wy wiecie o spalaniu
Wczoraj kierowca się nie bał i rozj...ł pojazd
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
No i musiałem machnąć 65 km z pizzą i burgerami
Diesel power! 90 koni wypić musi

JohnnyB napisał(a):musze się do Ciebie uśmiechnać po pare produktów
Paweł napisał(a):zdołałem zużyć tylko papierowe ręczniki (bardzo by mi się przydały następne
Jak coś ktoś chce, to piszcie tak, żebym mógł zrobić paki w sobotę.
Bo niestety w tygodniu kompletnie nie wyrabiam – jacobs z loockasem mogą potwierdzić

Neonixos666 napisał(a):dobrze że nie 22 LPG
Czemu dobrze?
Przecież nawet gdyby to i tak jest to taniej niż 11Pb.
Ja mam tak jak jeżdżę tylko po mieście i się spieszę
A normalnie to oscyluje w granicach 18-20l/100km
Jak na takie małe auto z 4-cylindrowym 1.6 pod maską to bardzo dużo jeśli to faktycznie była jazda ekonomiczna.
Dopisano 27 lut 2016 15:29:

Wooo Bartek, 13,2 w 1.4 D to już się wtryski pętliły
Dopisano 27 lut 2016 15:29:

Wooo Bartek, 13,2 w 1.4 D to już się wtryski pętliły
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Wooo Bartek, 13,2 w 1.4 D to już się wtryski pętliły
Tam już nie było czasu na dzielenie dawki tylko lało paliwo na potęgę

co do Mini to myślałem że przy ekonomicznej w 8-9 litrów się można zmieścić a tu poniżej 10 ciężko będzie