deadeye napisał(a):Kiedy zamawiałeś i kiedy miałeś podany pierwotny termin odbióru?
Zamówiłem 12 grudnia, pierwotny termin był dużo późniejszy bo miały to być pierwsze dni kwietnia.
Niestety usiąść mi nie pozwolili, do salonu zjechały dwie identyczne M3 Enso w Soul Red i ta której robiłem zdjęcia wewnątrz była już przygotowana do wydania i nawet nie bardzo dali dotykać skóry – jednak tak jak pisałem, skóra miękka, delikatna, podłokietnik b. miekki. Moja (zdjęcie z zewnątrz i felgi) była zamknięta, zafoliowana i gość twierdził, że nie wie gdzie są kluczyki. Nie chciałem być już tak natrętny, żeby ich szukał więc mu odpuściłem. Poza tym nie miałem zbyt dużo czasu. Odbiór mam w przyszłym tygodniu więc z radością opiszę wszelkie wrażenia z pod
Dopisano 26 lut 2016, 15:43:Floyd84 napisał(a):Hej. Ja wciąż czekam z niecierpliwoscią na skypassion 16, zamawiałem w podobnym terminie co Ty. W jakim salonie odbierasz? Ja w Nivette.
W BemoMotors.... jeszcze wtedy nie czytałem opinii o tym salonie a był mi bardzo po drodze z pracy. Mam jednak nadzieję, że te wszelkie legendy jakie krążą odnośnie BemoMotors nie będą miały potwierdzenia w moim przypadku i na koniec z czystym sumieniem będę mógł polecić ten salon. Jak na razie nie mam poważniejszych zastrzeżeń
Dopisano 26 lut 2016, 15:49:Gamboa napisał(a):czemu tak rzadko widuje sedany? czemu ich tak mało jeździ i czemu wy ich nie zamawiacie?
ja bym brał tylko sedana
Jak dla mnie hathback wygląda dużo lepiej, jest trochę krótszy + bagażnik, ale jak mówi stare polskie przysłowie: Jeden woli Zosię, a drugi Antosię. I to pewnie nie jest dobre miejsce nad dyskusją o wyższości hathbacka nad sedanem lub odwrotnie..