Dodatkowe aplikacje dla Systemu Mazdy -wątek ogólny
Nie wiem czy koledzy to widzieli, ale to jest po prostu super
https://www.youtube.com/watch?v=VDmAlxZE1dc
jeżeli już ktoś z was posiada coś podobnego to prosił bym o założenie oddzielnego tematu gdzie będzie kwintesencja wiadomości gdzie, jak i za ile.
https://www.youtube.com/watch?v=VDmAlxZE1dc
jeżeli już ktoś z was posiada coś podobnego to prosił bym o założenie oddzielnego tematu gdzie będzie kwintesencja wiadomości gdzie, jak i za ile.
Pabloss napisał(a):Góra
Szybka odpowiedź
Pokaż więcej uśmieszków
To jest do innych aut, mazdy 6 przed faceliftingiem i innych, do 3ki to nie pasuje.
Ale sam streaming z Androida jest dostepny, albo z aplikacji od Łukasza, albo tutaj http://mazda3revolution.com/forums/2014 ... weaks.html
"caststream receiver"
Witam
Mam pytanko dotyczące apki nie moge się połaczyc z nia,wyskakuje mi taki komunikat sorry, I can't any files za kazdym razem mam ustawione ip telefonu i kanał 11 z góry dziękuję za odpowiedź
Mam pytanko dotyczące apki nie moge się połaczyc z nia,wyskakuje mi taki komunikat sorry, I can't any files za kazdym razem mam ustawione ip telefonu i kanał 11 z góry dziękuję za odpowiedź
-
reniamar81
frog1910 napisał(a):jupiter95 napisał(a):Czy upgradowali Ci to w polskim serwisie?
Dostęp przez WIFI jest jak pamiętam jest do wersji xx.xx.xx.230
Aso Zielona Góra
Dzięki za info, w marcu jadę do nich, to od razu zastrzegę, że nie chcę aktualizacji.
Pabloss napisał(a):Kurcze Panowie na Sklep Play nie widzę aplikacji Android Auto Headunit App ?
W Polsce nie zobaczysz, bo jeszcze Google jej oficjalnie nie wprowadziło do Polski nie wiedzieć czemu.
Mozesz ściągnąć np stąd https://apkpure.com/android-auto/com.go ... n.gearhead
Czy ktoś może mi napisać jak właściwie wygląda sytuacja na "dzień dzisiejszy" z aplikacją Łukasza? Rozumiem, że prace zostały zawieszone przed ukończeniem projektu. Łukasz miał się zająć jakimś alternatywnym projektem, ale chyba... cisza? Czy coś mi umknęło? Byłoby smutno 
Dla wersji oprogramowania 56.00.511 są juz przygotowane obejścia aby ponownie łączyć się do systemu.
Aplikacja Łukasza będzie wiec działała w obecnej wersji.
Hm rzeczywiście Łukasz mógłby coś napisać konkretnego. A tu cisza...
Z drugiej strony może nie należy się mu dziwić. MAZDA czyta fora i reaguje blokowaniem systemu.
Jak nad czymś pracuje to pewnie nie chce ujawniać aby szybciej nie powstała poprawka mazdy rujnująca jego pracę.
Ale mam nadzieję, że Mazda nie wygra z tym oddolnym ruchem
Aplikacja Łukasza będzie wiec działała w obecnej wersji.
Hm rzeczywiście Łukasz mógłby coś napisać konkretnego. A tu cisza...
Z drugiej strony może nie należy się mu dziwić. MAZDA czyta fora i reaguje blokowaniem systemu.
Jak nad czymś pracuje to pewnie nie chce ujawniać aby szybciej nie powstała poprawka mazdy rujnująca jego pracę.
Ale mam nadzieję, że Mazda nie wygra z tym oddolnym ruchem
- Od: 27 sty 2016, 11:59
Z tego co udało mi się dowiedzieć od zarządu Mazdy w Japonii, kolega Łukasz i jeszcze jeden użytkownik z forum M3R pracują nad oficjalną implementacją Android Auto! I co ciekawsze, ma być to gotowe na dzień dziecka ! 
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
No niestety, na razie żarty to jedyna opcja. Jakiejkolwiek nowości w systemie Mazdy są tak samo daleko za horyzontem jak były rok temu. Jaskółki ćwierkały ale już zdechły 
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Jakby jakas duża częsć właścicieli samochodów mazda poświecila 15 minut i napisała dwa maile, jeden do Japonii a drugi np. do Menagmentu na Europę, albo USA to kto wie. Może żart stał by się faktem. A tak to wiadomo jak jest:

Witam, czekam na odbiór auta i w międzyczasie chciałbym zasięgnąć informacji o funkcjach multimedialnych w aucie, czy na wyświetlaczu można oglądać filmy np AVI zapisane na cd/dvd ? Rozumiem że obraz płyty umieszczonej w napędzie pojawia się na wyświetlaczu LCD ?
Ostatnio edytowano 18 mar 2016, 19:00 przez michal78, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 14 gru 2015, 19:56