SZCZECIN – spotkania regionalne
Siema co tu taka pustka 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
coooraz bliżej święta...
jucia ma się określić czy będzie w sobotę czy niedzielę i spocimy 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Sobota godziny wieczorne, 19-20?
Dopisano 6 gru 2015, 22:49:
Tylko jakąś miejscówkę trzeba by ogarnąć dobrą, żeby można było się schować i chociaż jakąś herbatkę ciepłą wypić (kierowcy) a pasażerowie to co kto woli
Dopisano 6 gru 2015, 22:49:
Tylko jakąś miejscówkę trzeba by ogarnąć dobrą, żeby można było się schować i chociaż jakąś herbatkę ciepłą wypić (kierowcy) a pasażerowie to co kto woli
Ja sie pisze jak co to dzwońcie do mnie co i jak
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
to ja myślę nad miejscówką 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Pisze się na najbliższy spot. Mam kawałek do Szczecina ale chętnie się zbiore i wpadne
-
Marcin.jaworski
jak przyjedziesz SX'em to ja też przyjadę SX'em 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Witajcie.
Mam pytanko trochę z innej beczki. Mianowicie, czy ktoś z Was wybiera się na najbliższy zlot mazdaspeed do Poznania na tor? Powiem szczerze, że bardzo kusi mnie taki wypad. Być może się zdecyduję. Jednak fajnie byłoby pojechać na kilka autek. Ktoś reflektuje??
Mam pytanko trochę z innej beczki. Mianowicie, czy ktoś z Was wybiera się na najbliższy zlot mazdaspeed do Poznania na tor? Powiem szczerze, że bardzo kusi mnie taki wypad. Być może się zdecyduję. Jednak fajnie byłoby pojechać na kilka autek. Ktoś reflektuje??
ja na pewno jadę 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
sx'em
nadążysz, szybciej mam zamiar jeździć dopiero na torze 

-
Keeper of the Art
200SX SR20DET 89'
Ja tez sie wybieram do Poznania, z reszta do Czaplinka tez. Fajnie sie dla mnie skladaja miejsca zlotow, bo w Poznaniu mam rodzinke mieszkajaca tuz obok toru;) W Czaplinku mam tesciow, wiec kwestie noclegow zalatwione.