WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Siemanko panowie
Widzę, że spot się szykuje w tym tygodniu.. Akurat dobrze się składa bo jestem cały tydzień na urlopie
wstępnie pisze się na spot, tylko na tą chwilę nie wiem jaki dzień będzie pasował. Z pewnością czwartek odpada, piątek ewentualnie wieczorem lub weekend. Co do miejsca spota to w Olsztynku nudno i szaro, lepiej w sezonie coś zorganizować
Może Olsztyn, Ostróda?
Widzę, że spot się szykuje w tym tygodniu.. Akurat dobrze się składa bo jestem cały tydzień na urlopie
To chyba nas najwięcej będzie w sobotę wieczorem. Wiem że Grzesiek pracuje do 20 ale jak by było w Ostródzie to może by po robocie jednak wpadł chociaż na chwilę... Może cichy z Elbląga się wybierze? Jak reszta Olsztyna?
Moja propozycja to sobota godz. 19. Plan taki sam jak ostatnio – najpierw parking pod brico marche, jakieś fotki, a jak zmarzniemy to przeniesiemy się do maka czy jakiejś innej knajpy na herbatę. Pasuje? ;–) jak tak to jutro rozsylam info
Moja propozycja to sobota godz. 19. Plan taki sam jak ostatnio – najpierw parking pod brico marche, jakieś fotki, a jak zmarzniemy to przeniesiemy się do maka czy jakiejś innej knajpy na herbatę. Pasuje? ;–) jak tak to jutro rozsylam info

W sobote ide na urodziny do znajomego .
benq323 napisał(a):Pawcio 100 latnajlepszego
dzięki
Dobra panowie, widzę że ciężko się zgrać i wszystkim nie dogodzimy więc ostatecznie:
NAJBLIŻSZE SPOTKANIE:
DATA: 20.02.2016 (sobota)
GODZINA: 19.00
MIEJSCE: Ostróda, parking Bricomarche
lista:
-wilusjdm,
-aBartez,
-caroleck,
-benq323 (mam nadzieję że dasz radę i wpadniesz chociaż na chwilę po robocie)
-pawcio1017,
-radek mazda lubawa,
-Yakuza,

klosek6 napisał(a):Też bym wpadł ale niestety pracuję
Do trzech razy sztuka ;–) mam nadzieję że następnym razem się uda.
Na prośbę kolegi Yakuza dopisuję go na listę sobotniego spota. Proszę o przybycie w jak najwiekszej liczbie gdyż będą ustalane grupowe zamówienia gadżetów klubowych, wiosenne spotkanie kartingowe oraz sprawy związane z flagami klubowym dla regionu

Może zabierz się z Yakuza albo z Radkiem?

Obecni:
-Yakuza,
-The_Radek,
-benq323,
-pawcio1017,
Dzięki że się wam chciało, Radku jak będziesz miał czas to czekamy na fotki
-Yakuza,
-The_Radek,
-benq323,
-pawcio1017,
Dzięki że się wam chciało, Radku jak będziesz miał czas to czekamy na fotki

pawcio1017 napisał(a):Radku jak będziesz miał czas to czekamy na fotki
Oczywiście
Proszę bardzo: Ostróda_20160220
Swoją drogą także dzięki za spota
Pozdrawiam!
Foty jak zwykle mega!
tylko jeden mankament – miales umyc samochody na zdjęciach
Ale pięknie wyszło to Twoje swiecenie 

pawcio1017 napisał(a): tylko jeden mankament – miales umyc samochody na zdjęciach
No niestety, mój program graficzny po wpisaniu komendy mycia wywalił error
Dzięki