33 moja
Czateria...cd
z tego co czytam to żona chyba nic przeciw nie będzie miećJohnnyB napisał(a):Ale to auto żony, nie wiem czy jest sens
Ładnie śniegu dowaliło,o 22 zrzuciłem 10cm z auta a rano to samo.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ja bym widział chętnie 200KM w Mxie. Z tego co widzę na zagranicznych forach można do tej liczby się zbliżyć w N/A. Ale jakoś mody samochodu są daleko na mojej liście priorytetów. Wolałbym fajne wakacje.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
To auto cywilne a nie fun car. Ma sie turlac i szczerze wole eksploatacje niz tunning. Wydech musze zrobic. Czy bedzie to komplet czy sam koncowy zalezne bedzie od ceny. W aucie jest jeszcze pare drobiazgow do poprawy i to na razie jesy priorytet. Dzis jade kupic ubezpieczenie. 1,4 kpln musze wylozyc.
..::Born To Rise Hell::..
Spadło pełno śniegu i nie topnieje, pewnie urlop fajnie wykorzystasz bo do gór masz blisko 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
loockas napisał(a):1,4 to z AC?
Tak, OC, AC,NNW, Asistance , Szyby.
Wartość auta mi zaniżyli, ale nie ma sensu na silę udowadniać że jest warty więcej.
Auto skończyło 11 lat i nie łapie się juz na naprawę ASO, tylko kosztorys.
No i 24 PLN za nowe wycieraczki na przód
Do tego muszę jeszcze wymontować CD – nie przyjmuje płyt zacinają się w trakcie wkładania i potem sa wypluwane. Możliwe że jakaś sprężynka do wymiany albo coś wpadlo do środka.
Ale to chyba zrobię dopiero jak kupie tego XCarlinka. Bez sensu dwa razy radio wyciągać.
..::Born To Rise Hell::..
Buuuu, też się robi plucha maksymalna bo słońce wyszło...
Xen – to 220 czy 270?
Xen – to 220 czy 270?
Xenocyd napisał(a):Gdzie Ci siano puścić?
Z ręki do ręki będzie OK. Śremianie też chcą na bogato więc walczymy
Odpalanie woka w kuchni na palniku 10kW to nie jest najlepszy pomysł, że tak powiem – siwy dym

Napisali i wypaliłem wcześniej, problem w tym, że bezwładność cieplna na takiej patelni praktycznie nie istnieje – olej zaczyna wrzeć w kilkanaście sekund jak się człowiek zagapi z wrzuceniem żyrła albo nie wyłączy palnika od razu po zrzuceniu jadła
Dosłownie sekundy mają znaczenie, ale żarcie wychodzi zacne i błyskawicznie