Kontrolka ręcznego i świateł mijania.
Strona 1 z 1
Czy kontrolka świateł mijania na desce rozdzieleczej powinna się świecić kiedy światła są włączone
U mnie się nie świeci i nie wiem czemu. Poza tym gdzie w 626 GE reguluje się hamulec ręczny
Pozdrawiam 
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

W GE nie ma kontrolki świateł mijania, jest tylko kontrolka od "długich" i przeciwmgielnego tylnego. O ręcznym nic nie wiem. Pzdr.
Polecam MazdaParts.pl – części mazda
- Od: 14 lut 2005, 11:52
qlesh napisał(a):Czy kontrolka świateł mijania na desce rozdzieleczej powinna się świecić kiedy światła są włączone
chodzi ci chyba o kontrolke swiatel tylnych??
- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc
Regulacja ręcznego powinna być tuż przy rączce... odchyl kołnierz gumowy i popatrz czy nie ma tam śruby 10. Klucz sztorcowy i jazda
Ja zrobiłem sobie kontrolkę włączonych świateł bo szlag mnie trafiał... rezystor, dioda i podpięcie w kabel

Ja zrobiłem sobie kontrolkę włączonych świateł bo szlag mnie trafiał... rezystor, dioda i podpięcie w kabel
polskie drogi...
- Od: 13 lis 2004, 20:59
- Auto: ------------------------------
guinness77 napisał(a):Regulacja ręcznego powinna być tuż przy rączce... odchyl kołnierz gumowy i popatrz czy nie ma tam śruby 10. Klucz sztorcowy i jazda
Proponuje również zdjąć zabezpieczenie przed kręceniem kluczem hihi
Dzięki wielkie
Zrobiłbym jakoś sam, ale pewnie nie ma wolnego miejsca na to przy wskaźnikach i zegarach. Trudno, będzie bez.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Nie mam 100% pewności, ale w rocznikach po 94 taka nie występuje.
hmm no nie wiem ja mam 92r i mam cos takiego wiec napisalem
- Od: 21 lut 2005, 15:39
- Auto: była 626GE 323BG Eclipse 323F BA a teraz Scion Tc
Ja mam GE z 92r. i nie mam kontrolki swiatel mijania albo jest przepalona. Moze ktos wie tak na 100%, bo widze, ze opinie sa podzielone.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Gość
Strona 1 z 1