Czekamy na wiosne
Mazda6 GY LF-DE '06 H&R Aero by MAYKI
Zabić... tak to skomentuje. Nie ma jakichś kamer w okolicy?
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Jest nagrane na kamerze ochrony z galerii Park 111 jak gość cofa , uderza , wysiada , ogląda moje auto , i ucieka. Delikwent prowadził srebrnego forda focusa. Niestety kamera nagrywa w słabej jakości i nie widać numerów ani twarzy zbyt dokładnie na dodatek było ciemno. Świadkowie którzy czekali przy Madzi na mnie nie byli pewni co do numerów i podali mi różne wersje mam do jednego numer zaoferował się jako świadek zdarzenia. Byłem z tym na policji narazie gościa namierzają. Taka sytuacja...
Dopisano 17 lut 2016, o 17:29:
Może go znajdą zobaczymy czekam na tel. od policji
Dopisano 17 lut 2016, o 17:29:
Może go znajdą zobaczymy czekam na tel. od policji
faaaaaaak! jak ja tego nie lubię, sam doświadczyłem tego wielokrotnie. Pozostaje nam tylko łączyć się w bólu :/

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Współczuje
Mam nadzieje że go dorwą...

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Jego ubezpieczyciel pewnie wyśle rzeczoznawce który da tylko na naprawę zderzaka bo jest tylko wgnieciony a nie pęknięty a nawet jeśli by stwierdził że zderzak jest do wymiany to znając życie policzy za zwykły zderzak. Mam nadzieje że ten da się naprawić , jakoś wypchnąć żeby wrócił do poprzedniego kształtu. Do klepania i malowania jest również nadkole eh jak go znajdą to mu powiem parę słów.
moze wystarczy podgrzac i zderzak wypchnac
ja za nowe nadkole dawalem chyba 75 zl albo 85 zl wiec nie wiem czy Ci sie oplaca klepac, chyba ze da sie to jakos latwo zrobic
podaj model focusa, ile drzwi i czym uderzyl to sie mozna rozejrzec po miescie, moze akurat sie go gdzies spotka
ja za nowe nadkole dawalem chyba 75 zl albo 85 zl wiec nie wiem czy Ci sie oplaca klepac, chyba ze da sie to jakos latwo zrobic
podaj model focusa, ile drzwi i czym uderzyl to sie mozna rozejrzec po miescie, moze akurat sie go gdzies spotka
Przykra sprawa
Tez bym miał mega nerwa .
Mam nadzieje ze policja jakoś do niego dotrze i gnoj usłyszy od ciebie parę słów plus odszkodowanie będzie można pociągnąć
Nigdy nie zna się dnia ani godziny gdzie ci auto uszkodza jakieś skurwy..ny

Tez bym miał mega nerwa .
Mam nadzieje ze policja jakoś do niego dotrze i gnoj usłyszy od ciebie parę słów plus odszkodowanie będzie można pociągnąć
Nigdy nie zna się dnia ani godziny gdzie ci auto uszkodza jakieś skurwy..ny
Nightfallówna
MAYKI napisał(a):to znając życie policzy za zwykły zderzak
i tu się mylisz naprawa szkody ma przywrócić stan elementu z przed zdarzenia. Oczywiście rzeczoznawcy trzeba wytłumaczyć z czym ma do czynienia i niech nie patrzy po VINie
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Ja dobrze widzę, czy błotnik jest też wgnieciony? Zderzak jest ewidentnie dla rzeczoznawcy do wymiany, czego ja bym nie robił, tylko wypchnął, wróci do normalnych kształtów i malujemy.
-
makmarc
Tak Marcin błotnik tez ma wgniote. Co do zderzaka jestem tego samego zdania
Ja juz jeżdżę po gorzowie i oglądam srebrne focusy
Ja juz jeżdżę po gorzowie i oglądam srebrne focusy

Nightfallówna
na zderzak wypróbowałbym taki patent
plus lakierowanie
a błotnik jeśli lakier nie został uszkodzony, jedź gdzieś do firmy zajmującej się wyciąganiem wgniotek. Później tylko polerka i powinno być elegancko 
plus lakierowanie