Ralphy napisał(a):godzina 22:15
kurde az tak pozno
www.mazdaspeed.pl
Ralphy napisał(a):godzina 22:15
marcinkosky napisał(a):Ralphy wiesz tu chodzi o to ze ja w srode ide do pracy wiec seans zaczyna sie jak dla mnie znacznie za pozno i tym bardziej za pozno sie konczy
Ralphy napisał(a):A w srode tez ide do pracy
marcinkosky napisał(a): moja praca wymaga odemnie tego zebym byl wypoczety
...iAnia napisał(a):A nie możemy zrobić czegoś w centrum?? W jakimś kinie bliżej centrum? W kinotece z kartą bilety też są po 13 zł...
Globy napisał(a):Viola, madra kobieta
Violetka napisał(a):...iAnia napisał(a):A nie możemy zrobić czegoś w centrum?? W jakimś kinie bliżej centrum? W kinotece z kartą bilety też są po 13 zł...
Aniu, nie ma problemu, tylko pomysł się wziął stąd, że we wtorek jest fajna data
06.06.2006 czyli 666, a akurat wchodzi na ekrany Omen, zależy nam na tym, aby to był ten filmposzukaj proszę w takim razie na wtorek filmu w centrum na 20.00-20.30
chociaż nie wiem czy jest to dobry pomysł bo z teo co kojarzę to Ralphy zrobił już rezerwacjęGloby napisał(a):Viola, madra kobieta
ReServeD626 napisał(a):suchaj Mała mam tu komórę z aparatem i dzwonami polifonicznymi...
mbmaster napisał(a):Kurde zeby nam aut nie nawiedzilo
marcinkosky napisał(a):Ralphy wiesz tu chodzi o to ze ja w srode ide do pracy wiec seans zaczyna sie jak dla mnie znacznie za pozno i tym bardziej za pozno sie konczy
Dyziek napisał(a):Hm hm teraz KLUBOWICZ
DEVIL napisał(a):marcinkosky napisał:
Ralphy wiesz tu chodzi o to ze ja w srode ide do pracy wiec seans zaczyna sie jak dla mnie znacznie za pozno i tym bardziej za pozno sie konczy
ej Marcinku ty emerycie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości