Czateria...cd
Właśnie pomagałem klientce załadować segregatory z dokumentami do Mini i szczęka mi opadła – bagażnik jest tak krótki, że zwykły segregator w poziomie się nie mieści 

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No kolega miniaczem kiedyś wybrał się z Wro do Warszawy, zabierał 2 podstawkowe głośniki do serwisu i jednego pasażera.
Głośniki nie weszły do bagażnika, więc jeden wylądował na tylnej kanapie. Drugi musiał być trzymany przez pasażera na kolanach
To było w czasach, kiedy z Wrocławia nie było Ski to stolicy
Głośniki nie weszły do bagażnika, więc jeden wylądował na tylnej kanapie. Drugi musiał być trzymany przez pasażera na kolanach
To było w czasach, kiedy z Wrocławia nie było Ski to stolicy
Tam chyba 200litrow nie ma bagaznika, albo cos okolo. Ale to jest bagaznik na to by wrzucic kurtke czy jakies tam waciki
Kolega z pracy, chcial kupic audi A1 dla zony, tez miniatura wozidlo w dodatku zle sie tym jezdzilo i slabe wykonanie. Jezdzi A4 B8 i jak wsiadl do tego wyrobu samochodopodobnego to byl rozczarowany. Wyszlo na to, ze szukaja czegos wiekszego
.Johny pewnie i tak kupisz jakies reno, co by w czaterii czuc sie lepiej
Jesli jeszcze tak na powaznie, wiem ze moc nizsza ale taka Mazda 2 byla by nie glupia dla kobiety
I auto ktore bym przyjal: swift sport
Jesli jeszcze tak na powaznie, wiem ze moc nizsza ale taka Mazda 2 byla by nie glupia dla kobiety
I auto ktore bym przyjal: swift sport
Mazdy nie chce – głupi mi było się tutaj pokazywać
– (nie dotyczy M5 i MX-6
).
Swifta żona nie chce, bo bym już kupił.
Moja żona ma bardzo specyficzny gust
, więc cięzko jej dogodzić
.
Swifta żona nie chce, bo bym już kupił.
Moja żona ma bardzo specyficzny gust
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Swifta żona nie chce, bo bym już kupił.
A szkoda, bo fajna fura
Trusted computing – Yes or No?
Sorry za offtop.
W tym miesiącu w TG w dziale używane Mazda 6 MPS (choć ta ze zdjęć to chyba Mazdaspeed 6 sądząc po liczniku w milach). Pierwszy raz, a już na pewno nieczęsto się opisuje auto zmodyfikowane, pisząc o jego potencjale. A mazda chyba klubowa sądząc po podkładkach.
EOT.
W tym miesiącu w TG w dziale używane Mazda 6 MPS (choć ta ze zdjęć to chyba Mazdaspeed 6 sądząc po liczniku w milach). Pierwszy raz, a już na pewno nieczęsto się opisuje auto zmodyfikowane, pisząc o jego potencjale. A mazda chyba klubowa sądząc po podkładkach.
EOT.
Stała pod ścianą prężąc kakao
noooo 
Mi też się swift podoba i jest dość tani, zarówno w zakupie jak i serwisie, ale nic nie poradze na gusta żony.
Własnie skończylem ogarniac lennovo, żyje
Nowy dysk i powrót do Win7 i ok.
Musze jeszcze kupić chłodzenie nowe do niego, wyjąc klawiaturę wymienić wairraki, wyczyścić i pewnie jeszcze z 3 lataka posłuży.
Mi też się swift podoba i jest dość tani, zarówno w zakupie jak i serwisie, ale nic nie poradze na gusta żony.
Własnie skończylem ogarniac lennovo, żyje
Nowy dysk i powrót do Win7 i ok.
Musze jeszcze kupić chłodzenie nowe do niego, wyjąc klawiaturę wymienić wairraki, wyczyścić i pewnie jeszcze z 3 lataka posłuży.
Ja jak mam zrobić reinstalkę Visty na Toshibie matki to mnie głowa boli i mówię że nie mam czasu 
Czy Twoja mama jest jedyną osobą na świecie używającą Visty? 

W swifcie?
Raczej 1.2/1.3/1.5 wszystkie w okolicach 90-100 KM i w sporcie 1.6 125 KM w tym nowym chyba 133 aż.
Podobno dobrą alternatywą jest Twingo RS też 1.6 133 KM.
Raczej 1.2/1.3/1.5 wszystkie w okolicach 90-100 KM i w sporcie 1.6 125 KM w tym nowym chyba 133 aż.
Podobno dobrą alternatywą jest Twingo RS też 1.6 133 KM.
Ostatnio edytowano 11 lut 2016, 21:47 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
JohnnyB napisał(a):noooo
A New Beetle
jaskul napisał(a):A New BeetleAuto zrobione na Golfie 4 cena częsci taniutkie, też autko mega kobiece a z niektórymi silnikami to kopa ma fajnego...
Tu nie chodzi o auto kobiece, tu chodzi o auto ktore podoba się mojej żonie.
Beatle nie spełnia tego kryterium.
TT bliżej ale ceny straszne a auta mocno styrane.