Syn w drodze, kombi czas nabyć. Prosiłbym o ocenę następującego egzemplarza.

dzięki wielkie
www.mazdaspeed.pl
Mnie się wydaje, że wybierając najdroższy z tego rocznika z otomoto wcale nie ma gwarancji, że z autem jest wszystko w porządku. Chociaż paradoks jest ciekawy, bo niektóre ceny Mazd 6 z 2011 są niższe niż w DE, a stamtąd sprowadzane, zatem klient niejako z reguły powinien skupić się na ... droższym.
Pewnie handlarze też o tym wiedzą. No i handlarz zamiast 4000zł może zarobić 20000zł.
Z tablic można namierzyć miejsce zakupu tej Mazdy w Niemczech:
http://autopark-rath.de/go.to/modix/now ... uche.html# ... No, ale warto napisać, ciekawe co odpiszą.
I jeszcze polecałbym wydruk z Mazdy przeanalizować
dlatego nie warto kupowac aut nie bitych
piwo – rozumiem, że to żart?
dlatego nie warto kupowac aut nie bitych
Strategia dla ludzi z jajami. Szacuneczek.
e-tomek napisał(a):przy czym widzę, że można komunikować się w języku ... polskim, rosyjskim. A tam, gdzie Polak, albo Rosjanin, jest dostawcą aut po stronie niemieckiej ... ja bym radził zachować szczególną ostrożność.
marcin2016 napisał(a):Nie jestem handlarzem, ale obserwuję rynek aut i potwierdzam totalne zepsucie rynku przez sprowadzone, najczęściej uszkodzone auta, stąd rozumiem ostrożne podejście. Natomiast zachęcam również do rzetelnej weryfikacji faktów i zastanowienia, który handlarz / prywatna osoba poda nr rejestracyjny auta, opisze jego pełną historię, VIN, wyciąg z książki serwisowej, faktury z ASO i wyrazi chęć przeglądu w ASO, jeśli ma coś na sumieniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości