PeKa napisał(a):U mnie na celowniku pojawiło się coś innego
No zdradź trochę szczegółów !
www.mazdaspeed.pl
PeKa napisał(a):Wszystko cacy, tylko Clio V6 nie jest żadną rajdową legendą. Nawet rajdowa historyjką nie jestTak w gwoli ścisłości
brii napisał(a):Taki Seat którym jechałeś to nie do takich prędkości był budowany, przy takich będzie dużo palił – nie ma innej opcji
buczos napisał(a):A do jakich ?
Gib napisał(a):A tu proszę, prawdziwa legenda wyścigów a ceny niskie
buczos napisał(a):Gib napisał(a):Panie ile to dzieci trzeba by spłodzić...
![]()
Szymon napisał(a):Auto: '09 Kura Octavia 1.4 TSI
Yszmon, ile ci to średnio łyka? Pytam bo w tamtym tygodniu jeździłem seatem ibizą 1.0tsi na 3 garach i średnie spalanie przy jeździe autostradą wyszło mi prawie 8l/100A nie jechałem jakoś szybko... 100-140km/h.. Generalnie czekam na fotkę z Francji.. ograniczenie na autostradach 110km/h i się trochę zdziwiłem jak mi błysło... fotoradary na autostradach...masakra. Może ze 140 jechałem :/
Mam tylko nadzieję, że więcej jak 250Euro nie będzie. Auto było z Avisu na niemieckich blachach to pewnie chwile im zejdzie zanim mnie znajdą hehe
brii napisał(a):Mini – za drogie i jakieś takieś, że pasowałoby tym jeździć ravo albo Zygowi ale nie poważnej kobiecie
Dominator napisał(a): samochod dla ludzi ktorzy chca byc widoczni na ulicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości