Tak ma być ! ... Może też zinteresujemy sie czymś w stylu 'cykliczne spotkania'
Zlot Grupa Śląsk – Silesia Tuning Show vol.1 – fotki od 11 strony, film 13 strona
Chodziłem trochę po necie, dużo klubów się piszę na zjazd.
Dobrze by było żeby nasza grupa była jak największa.
Jeśli wypali zlot Silesii, a wszytko zapowiada się na duży rozmach tej imprezy, to może być więcej samochodów niż na zlotach Tesco.
W zeszłym roku było jakieś 5 razy więcej samochodów niż w Orzeszu i impreza była naprawdę fajnie zrobiona.
Dobrze by było żeby nasza grupa była jak największa.
Jeśli wypali zlot Silesii, a wszytko zapowiada się na duży rozmach tej imprezy, to może być więcej samochodów niż na zlotach Tesco.
W zeszłym roku było jakieś 5 razy więcej samochodów niż w Orzeszu i impreza była naprawdę fajnie zrobiona.
- Od: 26 kwi 2006, 17:51
- Auto: mazda 323 f 92 r.
fajnie sie sklada bo 11.06. jade do katowic wiec wpadne tym razem nie z briii tylko swoim boilidem 
- Od: 21 lis 2005, 19:21
- Auto: 121 '91 1.4i 16V
no to panowie czas zeby podjac decyzje o ktorej i gdzie sie spotykamy, bo trzeba powiadomic wszystkich
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
A co Wy na to ? Carrefour przy stadionie śląskim. Z tamtąd mamy po prostej w stronę Katowic i Silezia. Więc mały przejazd kolumną by był.
Zlot rozpoczyna się o godz. 10.00, więc dość wcześnie.
Więc o której godzinie chcecie się spotkać??
Zlot rozpoczyna się o godz. 10.00, więc dość wcześnie.
Więc o której godzinie chcecie się spotkać??
witam wszystkich.......
Diego pozwolisz ze dołącze

Diego pozwolisz ze dołącze
- Od: 1 cze 2006, 22:16
- Auto: Yamaha R46 05r
Diego Diego...ja juz bede dawno na Ciebie czekał jak zwykle
.na sislesi 

Sokool napisał(a):Twix napisał(a):Diego pozwolisz ze dołącze
To oczywiście było pytanie retoryczne

No to ekipa sie zbiera! Bedzie z tego wyglada duzo bryczek! Wypadaloby zebym umyl swoje stalu-felgi
Ja albo przyjade sam bezposrednio pod silesie albo jakas katowicka mini grupe szybkiego reagowania stworzymy

Ja albo przyjade sam bezposrednio pod silesie albo jakas katowicka mini grupe szybkiego reagowania stworzymy
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Dobrze by było, jak to zaproponował lukasz 323c , byśmy wszyscy wcześniej spotkali się gdzieś na parkingu i wspólnie wszystkimi naszymi furakami i motocyklami
wbili na tą imprezkę....
Fakt , że jeszcze troche czsu mamy ale może powoli już coś ustalimy konkretniej żeby każdy z nas mógł się dopasować...
Pozdrawiam....
Kriss
Kriss
- Od: 15 kwi 2006, 00:48
- Auto: Mazda 323F BA.

wysłałem kika wiadomości prywatnych do osób ze śląska, które znalazłem na stronie Grupa Górny Śląsk z listy Gajnka.
Treść wiadomości ta zaproszenie na zlot do Silesii
Zobaczymy czy nasza ekipa się powiększy??
Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu Gajnek, że poszedłem na łatwiznę i posłużyłem się Twą listą osób, którą tam zrobiłeś.
Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu Gajnek, że poszedłem na łatwiznę i posłużyłem się Twą listą osób, którą tam zrobiłeś.

Diego napisał(a):wysłałem kika wiadomości prywatnych do osób ze śląska, które znalazłem na stronie Grupa Górny Śląsk z listy Gajnka.
Miałem własnie dzis rozsyłac wiadomosci na prv. Zaoszczedziłes mi troche roboty
A wysyłałes do wszystkich??
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.