a). zrobić remoncik silnika;
b). dolać do oleju MotoDoktor
Pozdrawiam
..::GofNet::..
www.mazdaspeed.pl
Andrzej1014 napisał(a):Ja mam swoja Mazde 323F 1.5i od przebiegu 22000 km a w chwili obecnej ma 99tys km
Poza paskiem rozrządu są jeszcza dwa paskiMaDZiA_MaDzi napisał(a):co to jest "pasek alternatora wspomagania"?
Jak dla Ciebie 10:43, to rano, to szczęściarz z Ciebie. Ja w tym tygodniu pracuję na rano – wstaję o 4:25siwy_dymek napisał(a):Więcej rano na FORUM nie piszę
scanioll napisał(a):Z tą niby kiepską jakością silników Z5 to totalna bzdura ! Pracuję w ASO SCANII , co drugi burak , który nie potrafi jeżdzić twierdzi , że za szybko zużywają sie tarcze hamulcowe i pękają. Tylko nikt się nie przyznaje , że ma zawsze o kilka ton ładunku ponad normę i po sprawdzeniu hamulców w naczepie okazuje sie wielkabo ich skuteczność to w porywach 20 % i całą masę zestawu wyhamowuje tylko ciągnik. Burakowi klocki nie wytrzymują 100 tys. km , a normalny kierowca z głową na karku przejeżdza 200 tys. i więcej.Tak samo jest z silnikami (Z5) , burak katuje , a drugi robi remont
(następny właściciel)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości