Czateria...cd
Te za 14000 i 16900 wydają się mieć autentyczny przebieg a sprzedawane są przez zwykłych użytkowników. Fotek w robocie niestety nie zobaczę 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Za 14000 wyglada ok. Ale nie przypuszczal bym gib, ze bedziesz szukal tak ciasnego samochodu. Znaczy nie ma tragedii wewnatrz, ale nie rozpieszcza. W sumie to vectra b jest chyba obszerniejsza, wg moich subiektywnych odczuc.
Tyle, że Grześkowi miejsce z tyłu nie potrzebne
Brał przecież pod uwagę jeszcze ciaśniejsze wózki. Ja teraz muszę coś serio szybko znaleźć, ale cóż z tego, jak przeglądam i jest delikatny klops.
Nie wiem nie siedziałem, miejscowy szaman mnie namawia na #30d,
Mi przypadła do gustu srebrna za 15,9 bo jest z Warszawy a to ogromny plus
Chociaż nie, to z Karczewia....a to z kolei ogromny minus, byłem tam kilka razy.
16,9 ma automat, niestety z tego co czytam nie jest to najlepsze połączenie z tym silnikiem (o ile jest to automat GM, ZF podobno spoko) tym bardziej że znając moje upodobania to pewnie program i wydech by zagościł prędko.
Mi przypadła do gustu srebrna za 15,9 bo jest z Warszawy a to ogromny plus
Chociaż nie, to z Karczewia....a to z kolei ogromny minus, byłem tam kilka razy.
16,9 ma automat, niestety z tego co czytam nie jest to najlepsze połączenie z tym silnikiem (o ile jest to automat GM, ZF podobno spoko) tym bardziej że znając moje upodobania to pewnie program i wydech by zagościł prędko.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Trudno
Zmęczone trochę to auto, ale to może plus, że sprzedające nie picuje na sprzedaż. Nie wiem ja się nie znam i nie kupiłbym 14 letniego auta za 16kzł
Patrząc też na przebiegi tych innych ofert, to te 210kkm wydaje się podejrzane.
EDIT: Nie no nie ma uja, że to auto ma 210kkm. Moja Laguna ma tyle przebiegu i w środku wygląda zdecydowanie lepiej. Biorąc jeszcze pod uwagę, że Laguna to tanie auto, a BMW jest wykonane lepiej, to ten przebieg należałoby nieco pomnożyć...
Gib napisał(a):Mi przypadła do gustu srebrna za 15,9 bo jest z Warszawy a to ogromny plus
Zmęczone trochę to auto, ale to może plus, że sprzedające nie picuje na sprzedaż. Nie wiem ja się nie znam i nie kupiłbym 14 letniego auta za 16kzł
EDIT: Nie no nie ma uja, że to auto ma 210kkm. Moja Laguna ma tyle przebiegu i w środku wygląda zdecydowanie lepiej. Biorąc jeszcze pod uwagę, że Laguna to tanie auto, a BMW jest wykonane lepiej, to ten przebieg należałoby nieco pomnożyć...
GIB ile jusz szukasz auta?
Mam wrażenie, ze wolisz gonić króliczka niż go miec 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
loockas napisał(a):nie kupiłbym 14 letniego auta za 16kzł
A Czy 19k za 10 letnie to ok? bo mam na oku
Mój ojciec jak słyszy że auto ma ponad 200tyś i więcej jak 10lat to uważa że to złom zajeżdżony 

loockas napisał(a):nie kupiłbym 14 letniego auta za 16kzł.
Ja kupiłem 15 letnie trochę drożej

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Najlepsze jest to, ze drożeją

trochę drożej czy raz drożejBartek1986 napisał(a):loockas napisał(a):nie kupiłbym 14 letniego auta za 16kzł.
Ja kupiłem 15 letnie trochę drożej![]()

A mój tesciu wierzy w 13letnie auta z przebiegiem 120tys. 13 letniego z przebiegiem 280 w lepszym stanie nie chciał bo mechanik powiedział przez telefon ze trup
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
widmo82 napisał(a):GIB ile jusz szukasz auta?Mam wrażenie, ze wolisz gonić króliczka niż go miec
Mogę sobie gonić bo jeszcze mam czym
To akurat żadna nowość że tak wolę ale spokojnie złapię w swoim czasie.
Niestety jak się okazuje mając 20 tys, nie kupi się auta fajnego i młodego. Albo będzie fajne i stare (S4/Impreza GT) generujące potencjalnie spore koszty, albo będzie w miarę świeżym hyundaiem z oszałamiającą mocą 109 KM, w którym można umrzeć z nudów.
Podniecacie się tym przebiegiem, a ja na to wogóle nie patrzę już.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Beny napisał(a):trochę drożej czy raz drożej A mój tesciu wierzy w 13letnie auta z przebiegiem 120tys. 13 letniego z przebiegiem 280 w lepszym stanie nie chciał bo mechanik powiedział przez telefon ze trup
U mnie podobnie. Teściu jest na kupnie auta. Jego wymagnia:
– Auto miejskie
– Nie starsze niż 10 lat
– benzyna z gazem, klima, elektryczne szyby + inne bajery
– Przbieg do 120 tys.
.
.
.
Cena....max do 5 tysięcy

powiedziałem mu że zardzewiałego Protege'a mu oddam za tyle to powiedział że nie chce