Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
Rotory będą ciemne bo chce trochę zbić wielkość tej felgi bo wydaje mi się troszkę duża 
Najgorzej będzie ze spasowaniem bo to jest naprawdę bycze... dlatego też nie będzie już tak leżeć na cyckach jak wcześniej ale dalej będzie nisko
Chce wypełnić nadkola jak będę jeździć bo na AIR czym niżej się jeździ tym mniej sprężonego powietrza i koła walą o bude. TEGO NIE CHCE.
Felgi mają być gotowe do dwóch max 3 tygodni zobaczymy jak to będzie się komponować.
Najgorzej będzie ze spasowaniem bo to jest naprawdę bycze... dlatego też nie będzie już tak leżeć na cyckach jak wcześniej ale dalej będzie nisko
Felgi mają być gotowe do dwóch max 3 tygodni zobaczymy jak to będzie się komponować.
Nie moge sie doczekac hihi ;D
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Zimowa edycja nieco ssie jąderka no ale co zrobić..w następnym tygodniu postaram się wrzucić edit z prac nad felgą a przy okazji w końcu pochwale się co tam kupiłem

Beny napisał(a):Jezdziles na takim ustawieniu czy tylko do zdjęcia?Strasznie to wygląda.
Jest to driveable ale nie wygodnie bo kąty robią się już nieciekawe. Oczywiście na co dzień jeździłem jak serią i pompowałem zawieszenie wyżej
Nie ma póki co pokazywać rolki bo jest w rozkładzie hehe, aktualnie maluje się rotor i bębny na ciemniejszy kolor.
Szkoda ze ten rotor zabiera troche rantu, ale wielkosc felgi w stosunku do wielkosci budy, spasy i katy, zrobia robote
choc liczylem na bardziej dziwny wzor rotora 
LZX by pozamiataly, ale znam temat.

LZX by pozamiataly, ale znam temat.
Nieee nie chciałem poyjebanego wzoru, nie pasują jednak do budy ATH
LZX i inne Cerberus itd są już na Mazdach. Tej jeszcze nie widziałem stąd decyzja na nie