Czateria...cd
to ja nawet nie wiem, że w tym silniku są jakieś laski popychaczy
Rafik taka tradycja
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Wybitnie mnie dziś 626 zirytowała, w zasadzie błahą sprawą. Padła żarówka mijania. W niedzielę wymieniałem stop, bo tez się skończył. No to jadę dzielnie na stacje, kupuję, wymieniam i wyciągam żarówkę bez szkła. Bańka rozsypana w kloszu. Szlag mnie trafi z tymi żarówkami. Wymieniam na zmianę to stop, to mijania, i tak co miesiąc jakaś pada. Dosyć!
Melduje ze Premacy spisała sie na medal.910 km ebniete na raz,z jednym postojem na siku i jednym na tankowanie.pierwsze auto w kórym po trasie nie bolą mnie plecy .jedynie doskwierał tempomatu brak.Spalanie 9,4l.Srednia predkośc wg kompa 100/h.Wiekszoas trasy jechałem miedzy 120-140,ostatnie 100 km blizej 100.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
@PeKa jak tam wrazenia z Meizu MX5? Doswiadczyles jakichs problemow. Czytam forum meizupolska i widze, ze sporadycznie zdarzaja sie dziwne rzeczy. Zaczynam sie zastanawiac nad tym modelem...
Beny napisał(a):A mi tylko na tej konkretnej karcie,a miałem juz kilka.Potrafi sie sam wyłączyć i ciężko poźniej włączyć,łapie za którymś razem
Pochwalilem i zaczelo sie rypac, chyba operator cos nie halo dzisiaj. Wlozylem inna karte innej sieci i jest ok.
Co do 3l diesla w loplu, dobre bagno
sq2jul napisał(a):@PeKa jak tam wrazenia z Meizu MX5? Doswiadczyles jakichs problemow. Czytam forum meizupolska i widze, ze sporadycznie zdarzaja sie dziwne rzeczy. Zaczynam sie zastanawiac nad tym modelem...
Nie mam MX5 Mam M2 Note. Dla mnie świetna słuchawka. W okolicach kwietnia ma wyjść oficjalne Flyme 5. Osobiście mam problem tylko z jedną rzeczą. Na czarnej liście mam wpisany numer, ale mimo tego czasami (czasami, bo większość automatycznie odrzuca) udaje się temu numerowi dodzwonić. Irytuje mnie tez w smsach plusik od dodawania zdjęć itp. pod spacją. Debilne miejsce na umiejscowienie tego. Reszta jest git!
A myslalem, ze MX5. Tak czy siak, dzięki.
Jak czytam jakie są procedury odblokowania bootloadera w xiaomi to chyba im podziękuje...
Jak czytam jakie są procedury odblokowania bootloadera w xiaomi to chyba im podziękuje...
sq2jul napisał(a):A myslalem, ze MX5. Tak czy siak, dzięki.
Do M2 Note był ładnie napisany poradnik, kilka osób tylko zgłosiło problemy. Mi to nie potrzebne, nie wiem w zasadzie do czego to nawet jest
Dopisano 1 lut 2016, 23:49:
loockas napisał(a):brencik napisał(a):Chyba ówczesna gimbaza juz dorosła
Też dorośniesz
Jesteś pewien?
loockas napisał(a):Też dorośniesz
PeKa napisał(a):Jesteś pewien?
Nie jest bo ja nie kończyłem gimbazy jak on. Ja kończyłem szkoły jak on miał w gimnazjum stopień wojskowy młodszy podch.........
Ostatnio edytowano 2 lut 2016, 19:54 przez Justyśka, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Proszę nie używać wulgaryzmów ;]
Powód: Proszę nie używać wulgaryzmów ;]