RZESZÓW – spotkania regionalne
Jutro spotykam się z Adkiem na pdp żeby zrobić mu kilka zdjęć ( przy okazji jego Mazdzie) .Gdyby ktoś był chętny, to będziemy okolo 14.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
...Witam mazdowiczów,znalazłem takie oto ogłoszenie może ktoś kto mieszka gdzieś nie daleko mógłby luknąć.......
http://otomoto.pl/oferta/mazda-3-przebi ... ygm4p.html
Dopisano 24 sty 2016, 11:07:
..sprzedany

Dopisano 24 sty 2016, 11:07:
..sprzedany
Link do fotek ostatniego minispota, wybierzcie które zdjęcia chcecie w kalendarzu.
https://goo.gl/photos/pTwLXxWYTyVyugnH7
W poście z lista chętnych dodałem link do zdjęć której będziemy używać do kalendarza.
Będę je na bieżąco aktualizował
https://goo.gl/photos/pTwLXxWYTyVyugnH7
W poście z lista chętnych dodałem link do zdjęć której będziemy używać do kalendarza.
Będę je na bieżąco aktualizował
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Już poprawione 
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Jest moze jakis sklep stacjonarny na podkarpaciu z kosmetykami samochodowymi do detailingu? Zeby posiadal w ofercie rodzimych producentow.
Witam Was drodzy koledzy z forum
Piszę do Was w sprawie oględzin samochodu! Noszę się z zamiarem kupna Xedosa w gazie i w Waszych okolicach, a dokładnie w Sandomierzu została dzisiaj wystawiona jedna sztuka. Z Poznania mam naprawdę kawałek drogi a nie chciałbym zastać padła na miejscu. Czy ktoś z Was jest może stamtąd? Albo ma niedaleko? Zwracam oczywiście koszta dojazdu i dorzucam butelekę czegoś na weekend
Prosiłbym o PW albo eske albo telefon
519 893 258
Coco Jumbo i do przodu...
kalesoon napisał(a):fajne fotki, bardzo fajne.
Niestety moja Madzia nie ma tak fajnych fotek :<
Musisz się umówić na sesję
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
kamilwlkp napisał(a):Witam Was drodzy koledzy z forumPiszę do Was w sprawie oględzin samochodu! Noszę się z zamiarem kupna Xedosa w gazie i w Waszych okolicach, a dokładnie w Sandomierzu została dzisiaj wystawiona jedna sztuka. Z Poznania mam naprawdę kawałek drogi a nie chciałbym zastać padła na miejscu. Czy ktoś z Was jest może stamtąd? Albo ma niedaleko? Zwracam oczywiście koszta dojazdu i dorzucam butelekę czegoś na weekend
Prosiłbym o PW albo eske albo telefon
519 893 258
Nieaktualne
Coco Jumbo i do przodu...
Witam wszystkich z podkarpacia
jakiś mały zlocik gdzieś w Rzeszowie będzie organizowany bo z chęcią bym wpadł 
do kalendarza też jestem chętny
tylko zdjęć fajnych nie mam
nawet nie mam za bardzo czym zrobić
do kalendarza też jestem chętny
artur918273 napisał(a):Witam wszystkich z podkarpaciajakiś mały zlocik gdzieś w Rzeszowie będzie organizowany bo z chęcią bym wpadł
do kalendarza też jestem chętnytylko zdjęć fajnych nie mam
nawet nie mam za bardzo czym zrobić
Wiec proponuje spocik w weekend i coś jeszcze pstyknąc komuś kto nie ma (potrzebny V-ek). To kto chętny na spota?

ja jak najbardziej 
sobota czy niedziela?

phoenx napisał(a):Adrianek, jakie piękne zdjęcie w awatarzeCzekam na Twój wątek
otóż mój wątek już jest założony