kontrolki ABS , TCS , TCS Off , h. recznego
Strona 1 z 1
(Mazda 626 2002r. 2.0 16v ) witam... jestem tu nowy wiec prosze o wyrozumialosc...otoz moim problemem sa nie gasnace kontrolki ABS TCS TCS Off i Hamulca Recznego...nieraz po odpaleniu wszystko jest w porzadku...wszystko gasnie abs dziala tcs dziala...a nieraz kilka razy z rzedu kontrolki caly czas sie pala...podlaczalem lapotopa pod OBDII ale nie pokazuje mi zadnego bledu...plyn hamulcowy w porzadku...klocki z tylu i przodu jeszcze ok. 6 mm...chcialbym poradzic sie Was zanim postawie na warsztat i zaczna wymyslac i doic ze mnie kase...z gory dziekuje za wszystkie porady....pozdrawiam
- Od: 14 cze 2015, 08:54
- Auto: Mazda 626 gf 2002r. 2.0 16v
barwi83 napisał(a):chcialbym poradzic sie Was zanim postawie na warsztat i zaczna wymyslac i doic ze mnie kase...z gory dziekuje za wszystkie porady....pozdrawiam
Stawiam na lewy tylny czujnik ABS
szerokości
grzech
grzech
Prawdopodobnie literatura dla ciebie: viewtopic.php?f=427&t=125033.
U mnie wymrugałem tylny prawy czujnik ABS.
U mnie wymrugałem tylny prawy czujnik ABS.
witam wszystkich...wymrugalo,mi prawy tylny czujnik....czyli widac klasyka...narazie kupiony na allegro za 27 zl...dziala i wszystko jest w porzadku...zobaczymy jak dlugo za taka cene...pozdrawiam i dziekuje tym co odp na mojego posta...
- Od: 14 cze 2015, 08:54
- Auto: Mazda 626 gf 2002r. 2.0 16v
Witam
Co sądzicie o takim czujniku warto?? Dziwnie tanio ale kupujących dużo:)
http://allegro.pl/czujnik-abs-tyl-mazda ... 29130.html
Co sądzicie o takim czujniku warto?? Dziwnie tanio ale kupujących dużo:)

- Od: 8 lip 2015, 14:27
- Auto: Mazda 626 2.0 (GF) 136KM 2000 rok
Witam od nie dawna u mnie przy hamowaniu zapala się kontrolka ręcznego i po puszczeniu pedalu po chwili gaśnie tarcze ok klocki też i płyn też w porządku to co jest grane ?
-
Wojtek6261.890km
Strona 1 z 1