Mazda 323F BA Z5 '95 turkusowy pocisk LPG Stag 300 SPRZEDAM
Dokładnie jak mówi Karol... Pomimo, ze to trochę druciarstwo to jestem za. Bo jak usłyszysz cenę nowego ZAMIENNIKA tej gumy to klękniesz 

pawcio1017 napisał(a):Dokładnie jak mówi Karol... Pomimo, ze to trochę druciarstwo to jestem za. Bo jak usłyszysz cenę nowego ZAMIENNIKA tej gumy to klękniesz
Ja wymieniłem raz tą harmonijkę i za rok znów pękła. Wnerwiłem się i zakleiłem elegancko taśmą
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Ja w każdej swojej Mazdzie tą rurę zastępuje kolankami silikonowymi i alu rurą do tego stożek i gitarka, a jak nie chcesz stożka to oczywiście dałoby rade zostawić ori puche.

na jutro mechanik zamówił mi tą rurę dolotu,110zł nowa 
matthies napisał(a):kto bogatemu zabroni
ładnie ci się madzia rozwija
dzięki,dbam jak mogę.Nie żałuję jej kasy oczywiście wmiarę możliwości mego portfela
letnie alufelgi,kolor złoty troszkę się mnieni zależy od padającego światła
lakiernik ładnie pomalował jak nówki ze slonu
fotki troszke słabe jakosciowo ale robione tel na ciemnym strychu,fele czekają na swoją kolej 
Zdjecia po ciemku sie nie liczą

- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Felgi wdziałem na żywo i kolorek jest spoko. Ale wykonanie średnie, do poprawki 
Wysłane z nokii 3310
Wysłane z nokii 3310
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Cieszy oko, będę wypatrywał na ulicach 
Małe pytanko, Magdalenę dopieszczasz w LBW czy w okolicach ? Waham się nadal gdzie postawić moją. może polecisz kogoś ?
Małe pytanko, Magdalenę dopieszczasz w LBW czy w okolicach ? Waham się nadal gdzie postawić moją. może polecisz kogoś ?
- Od: 28 sty 2016, 14:20
- Auto: Mazda 323 BG BP '94
Bartsan napisał(a):Cieszy oko, będę wypatrywał na ulicach
ooo widzę że jesteś z Lubawy.Jezeli chodzi ci o blacharkę to bym miał kogoś

Ostatnio edytowano 4 mar 2016, 19:14 przez radek mazda lubawa, łącznie edytowano 1 raz
Witamy kolego Bartsan i zapraszamy na spotkania regionalne
Na PW poleciało do Ciebie zaproszenie regionalne.
Też dziś swoją wykąpałem i zarówno u Ciebie jak i u siebie doszedłem do tego samego wniosku – trzeba trochę przyciemnić przednie szyby!
Też dziś swoją wykąpałem i zarówno u Ciebie jak i u siebie doszedłem do tego samego wniosku – trzeba trochę przyciemnić przednie szyby!

caroleck napisał(a):fotki mokrej mazdy się nie liczą![]()
Zrobiłeś tłumik czy dalej puka o budę![]()
liczą,liczą
i za jakies max 2mc jamexy wylatują z madzi
wpadają ori sprężyny,jakby ktos by był na nie chętny można zaklepać
są nowe kupione w zeszłym roku,dałem za nie około 4stów.cena jaka mnie interesuje 250zł bez nego,możliwośc wysyłki