Mazda3 BK Y6 '05 1.6 MZ-CD "RED PEARL"

Takie tam kalkulatorem
pracowity dzień, ale nie mogłem się oprzeć, by nie było spam photo.
Na żywo "urywa albę, zostaje jeno sam sznur"
MJ Detailing rządzi na Podlasiu 
I jeszcze się doszukiwał skubaniec jeden ...
Na żywo "urywa albę, zostaje jeno sam sznur"

I jeszcze się doszukiwał skubaniec jeden ...
-
makmarc
Cudnie
To ja tam wpadam do Was któregoś weekendu 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Uprzedzam Wasze pytania: "A historii tego kołpaka i tak byś nie zrozumiał"
Kolejna WYLIZANA
W tym poście zapewne powstanie obszerna fotorelacja..jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3 i zdradzania Łucji
). Gorące podziękowania Moni i Marcinowi.., a o Marku to czego bym tu nie napisał, to i tak nie odda jego pasji i zaangażowania w to co robi. POLECAM
Kolejna WYLIZANA
W tym poście zapewne powstanie obszerna fotorelacja..jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3 i zdradzania Łucji

-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
trzeba będzie się tam do Was wybrać
tylko żebym miał więcej wolnego czasu...
Maćku, na temat Twojej czerwoności wcale nie będę się wypowiadał
wystarczy że widziałem BK na żywo i za każdym razem był ten sam efekt –

Czekamy na więcej fot w terenie bo efekt miażdzy 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Z czerwonym co by nie robił to zawsze suty urywa

to była pełna korekta w 12h?macvas napisał(a):.jak tylko dojdę do siebie po tym szalonym dniu (12h pieszczot z M3
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Nie była to pełna korekta, bo nie było takiej potrzeby. Lakier jest w bardzo dobrej kondycji, a jak się okazało przy tym odświeżaniu zeszło ok. 60%, odpowiednie środki, futro i doświadczenie zrobiły świetną robotę, nie ma mowy o żadnych hologramach. Dodatkowo całość zabezpieczona woskiem. Oprócz tego zostało zrobione całe wnętrze, ale to już robiła druga osoba, tutaj fotki ma już Maciek.
-
makmarc
Wygląda ekstra!
Można na pw prosić info ile taka przyjemność kosztuje?
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
Wszystko ustalane jest indywidualnie, bo zakres prac przy aucie się różni, w zależności od jego stanu.
-
makmarc
Zgodnie z zapowiedzią dorzucam fotografie z wczorajszego dnia. Nadal jakoś nie potrafię tego wszystkiego ubrać w słowa.
Wiem, że ta pora roku to tak średnio pod tego typu zabawy przy aucie, ale co tam..
Zrobione w zasadzie wszystko co na ten moment planowałem. Z blach nie ruszaliśmy tylko dachu, a raczej wstępnie go przygotowaliśmy (odtłuściliśmy), bo w lutym jest plan by wreszcie okleić. Na delikatną polerkę załapały się gratis lampy z tyłu. Przednia lewa jest natomiast do wymiany – podziałamy przy okazji HID'ów.
Karoseria zamknięta woskiem Fuso, na szybach kilka dni wcześniej ładnie siadła wycieraczka od rainX, więc już tu nie eksperymentowałem na szybach z ceramiką – choć była opcja. O środek i detale zadbały w większości kosmetyki ze stajni Poorboy's. Jak się okazało Marek również gustuje w tej marce, chociaż innych nowości nie brakuje
Tak jak wspominał Marcin, lakier jak na swój wiek, ma naprawdę świetną kondycję. Od poprzedniej, słabo zrobionej auto-polerki minął niemal rok.. myślę że zdjęcia najlepiej oddadzą, z czym zmagał się Marek.
Aby nie lać wody, a tej wczoraj poszło co niemiara: Jestem mega zadowolony z efektu i możliwości obcowania z ludźmi, którzy znają się na swojej robocie. Mega cenne doświadczenia.
Wiem, że ta pora roku to tak średnio pod tego typu zabawy przy aucie, ale co tam..
Zrobione w zasadzie wszystko co na ten moment planowałem. Z blach nie ruszaliśmy tylko dachu, a raczej wstępnie go przygotowaliśmy (odtłuściliśmy), bo w lutym jest plan by wreszcie okleić. Na delikatną polerkę załapały się gratis lampy z tyłu. Przednia lewa jest natomiast do wymiany – podziałamy przy okazji HID'ów.
Karoseria zamknięta woskiem Fuso, na szybach kilka dni wcześniej ładnie siadła wycieraczka od rainX, więc już tu nie eksperymentowałem na szybach z ceramiką – choć była opcja. O środek i detale zadbały w większości kosmetyki ze stajni Poorboy's. Jak się okazało Marek również gustuje w tej marce, chociaż innych nowości nie brakuje

Tak jak wspominał Marcin, lakier jak na swój wiek, ma naprawdę świetną kondycję. Od poprzedniej, słabo zrobionej auto-polerki minął niemal rok.. myślę że zdjęcia najlepiej oddadzą, z czym zmagał się Marek.
Aby nie lać wody, a tej wczoraj poszło co niemiara: Jestem mega zadowolony z efektu i możliwości obcowania z ludźmi, którzy znają się na swojej robocie. Mega cenne doświadczenia.
- Załączniki
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Właśnie tutaj miałem spory dylemat, bo albo karcher za mocno podziałał, albo zwyczajnie wiek zrobił swoje i w napisie na klapie druga literka "a" się lekko sfatygowała.
Więc coś z tym fantem przed zlotem będę musiał zrobić.. póki co niech błyszczy. Zregeneruję rex'y to wtedy do kompletu podziałam

Więc coś z tym fantem przed zlotem będę musiał zrobić.. póki co niech błyszczy. Zregeneruję rex'y to wtedy do kompletu podziałam
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
bajecznie teraz autko wyglada