Zmiana wyświetlacza na polifta

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez bobix » 25 sty 2016, 02:26

To mój pierwszy post tak że poprosze wszystkich o wyrozumiałość jeśli zrobę coś nie tak. Dokonałem podmianę wyświetlacza na ten poliftowy i wszystko by było dobrze poza tym że nie działają funkcje z przycisków kierownicy, Między innymi komputer pokładowy. Wyświetlacz generalnie pokazuje wszystkie funkcje: climatronik, napis "navi system" ze stacji multmedialnej , zegarek (24h) a nie 12h jak w poprzednim i nowość temperaturę. Co ciekawe funkcje stacji multimedialne działają z kierownicy. Kostka podłączenia jest taka sama jak w orginalnym wyświetlaczu. Kable w tych samych kolorach i w tych samych pinach z tym że według odciętych kabli które były dołączone do nowego wyświetlacza są dodatkowe dwa kable różowo-niebieski i żółty. Model nowego wyświetlacza to: GDK4 61 1J0. Czy znalazłby się jakiś magik który mógłby mi pomoc. Byłbym strasznie wdzięczny...
bobix