Kieszeń z zegarkiem od323BJ/626GW do premacy

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Bo_Lo » 24 sty 2016, 18:38

Jak w temacie.Mam na pokładzie radio seryjne ,wersję bez płyty czy kasety.Mam tez leżeć radyjko pioneer mp3 usb 1DIN.Wpadłem na pomysł żeby zrobić jak w miałem w BJ czyli wspomniany zegarek plus radio 1 DIN.Konsola środkowa wygląda identycznie a w BJ widzialem takie samo radio jak mam w premacy.Będzie to pasować?(zasilanie do zegarka podprowadze z radia bo w premacy zegarek jest w radiu a temperatura w zegarach,a ten zegarek pochodzi z BJ przedlifta.

Dopisano 24 sty 2016 18:48:

Cuś takiego

Dopisano 24 sty 2016 18:50:

Ale obawiam się że wyjdzie coś takiego
Załączniki
zegarek BJ.jpg
moje radio.jpg
ja mam takie radio i klimatronik
mazda radio.jpg
A chce uzyskać taki efekt tylko ze z tym zegarkiem co na zdjęciu w pierszym poscie
kijowo.jpg
Ale obawiam się ze wyjdzie coś takiego
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Godzilla is coming...
Klubowicz

Od: 5 lis 2007, 19:59
Auto: bylo:
BF,BG,BJ,subaru impreza,Premacy
jest:
Mazda 5,323f BA BP+T :D
MX5 NB

Postprzez synopsisangeli » 17 mar 2016, 10:08

Uważam, że nie będzie to możliwe. Ori radio ma kształt trapezu, a od BJ jest kieszeń w kształcie prostokąta. Przerabiałem temat wymiany radia i skończyło się na kupnie specjalnej ramki i radia w wymiarze 2DIN. Szukałem samej ramki od 1DIN wraz z kieszenią aby zakryć cały otwór po ori radio ale po lifcie do Premacy jest nie do dostania.
Początkujący

Od: 29 paź 2010, 14:13
Auto: Mazda 323F BJ Teraz Premacy 2004