MegaZlot Tor Poznań MS CUP 2016, 15-17.04 – Informacje i zapisy
Potwierdzam udział w konkurencjach kwestie noclegów do końca miesiąca potwierdzę będzie widać w opłacie
Witam,
mi na ta chwilę data zupełnie nie odpowiada a czy moje plany da się zmienić będę wiedział dopiero w połowie lutego więc już po terminie wpłat za pełna pętlę. Proszę o przepisanie mnie do grupy bez konkurencji a dzięki temu osoba z listy rezerwowej wpada na moje miejsce.
Dzięki z góry i pozdrawiam organizatorów.
mi na ta chwilę data zupełnie nie odpowiada a czy moje plany da się zmienić będę wiedział dopiero w połowie lutego więc już po terminie wpłat za pełna pętlę. Proszę o przepisanie mnie do grupy bez konkurencji a dzięki temu osoba z listy rezerwowej wpada na moje miejsce.
Dzięki z góry i pozdrawiam organizatorów.
Ja niestety też zwolnię swoje miejsce na nitce toru dla kogoś z listy rezerwowej.
Nie wierzę, że szmaciany dach uratuje moje życie przy dachowaniu i nie widzę sensu w obowiązku jazdy top up. Nie mam zamiaru się cisnąć pod daszkiem w kasku ze skrzywioną głową ani wycinać gąbki z fotela, żeby się jakoś zmieścić.
Wobec tego nie mogę zaakceptować regulaminu.
Nie wierzę, że szmaciany dach uratuje moje życie przy dachowaniu i nie widzę sensu w obowiązku jazdy top up. Nie mam zamiaru się cisnąć pod daszkiem w kasku ze skrzywioną głową ani wycinać gąbki z fotela, żeby się jakoś zmieścić.
Wobec tego nie mogę zaakceptować regulaminu.
Regulamin nie jest naszym wymysłem lecz toru Poznań
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Niestety termin zlotu mi nie odpowiada.
Chciałbym zwolnić swoje miejsce dla kogoś z listy rezerwowej.
Na drugim zlocie w tym roku na pewno się pojawie

Chciałbym zwolnić swoje miejsce dla kogoś z listy rezerwowej.

Na drugim zlocie w tym roku na pewno się pojawie
Niestety muszę wypisać się z konkurencji moto na całym torze.
Proszę o przepisanie mnie na zwykłą listę zlotową, a na moje miejsce kogoś z listy rezerwowej.

Proszę o przepisanie mnie na zwykłą listę zlotową, a na moje miejsce kogoś z listy rezerwowej.
-
Im trudniej, tym lepiej
- Od: 19 cze 2015, 07:10
- Auto: Mazda 6 GY LFVE '06
Mazda 323 BG B6 '92
Kasia jak usłyszała, że nie może na swoim sprzęcie za*#$@lać to strzeliła focha i powiedziała, że nie jedzie 
Jedno miejsce na torze robi się wolne.
Jedno miejsce na torze robi się wolne.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Pierwsze pytanie – dlaczego trafiłem na listę rezerwową?
I drugie, czy dodatkowy regulamin dotyczy tylko osób biorących udział w zawodach na pełnej nitce toru czy tych w części kartingowej też? Planuję kupić inne auto, ale póki co rezerwowo biorę pod uwagę moją 6, w której nie mam możliwości holowania auta... jeśli to mnie nie dyskwalifikuje to proszę o przerzucenie do "pozostałych".
Ok, doczytałem :"Wszystkie auta wyjeżdżające na główną nitkę toru muszą posiadać zainstalowane uchwyty holownicze", czyli rozumiem, że nie dotyczy to części kartingowej?
I drugie, czy dodatkowy regulamin dotyczy tylko osób biorących udział w zawodach na pełnej nitce toru czy tych w części kartingowej też? Planuję kupić inne auto, ale póki co rezerwowo biorę pod uwagę moją 6, w której nie mam możliwości holowania auta... jeśli to mnie nie dyskwalifikuje to proszę o przerzucenie do "pozostałych".
Ok, doczytałem :"Wszystkie auta wyjeżdżające na główną nitkę toru muszą posiadać zainstalowane uchwyty holownicze", czyli rozumiem, że nie dotyczy to części kartingowej?
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
proszę o wykreślenie mnie z listy i przekazanie rezerwacji dla Tito01.
Ostatnio edytowano 24 sty 2016, 10:50 przez trzydziech, łącznie edytowano 1 raz
Trzeba było odstąpić Tito miejsce lub innym klubowicza z naszego regionu którzy nie zdążyli się zapisać nawet
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–