Mazda3 BK Z6 '04 "blacked" OEM+
Naprawdę nieźle się prezentuje, szczególnie na tych 18"

- Od: 14 sty 2016, 18:08
- Auto: W trakcie zakupu Mazdy 3 1.6 CD
Wszystkie zmiany w moim guście
Felgi od MPSa wcale nie są brzydkie
Mam nadzieję, że trochę się przyczyniłem i nie długo zawitają na pokład jeszcze inne graty od MPSa 

DariusBtm napisał(a): aktualnie poluje na fotele z MPS'a
Nie Ty jeden
Mocno deficytowy towar w kraju.. sprawdziłem wnikliwiej (m.in. dzięki xRafalx) to co wisi na allegro i w obydwu przypadkach wymagają solidnej ingerencji tapicera.
W akcie desperacji pozostanie z BL. Ktoś wogóle sprawdzał/ma info na temat rozstawu szyn foteli mps z BL? radzi89 nigdy ostatecznie nie wyjaśnił Nam tej kwestii
Kanapa podobno podejdzie, ale też niby tam coś trzeba gmerać..no i jeszcze ten drobiazg w postaci trzeciego pasa w oparciu a nie z wysokości bagażnika.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
macvas napisał(a):DariusBtm napisał(a): aktualnie poluje na fotele z MPS'a
Nie Ty jeden![]()
![]()
Mocno deficytowy towar w kraju.. sprawdziłem wnikliwiej (m.in. dzięki xRafalx) to co wisi na allegro i w obydwu przypadkach wymagają solidnej ingerencji tapicera.
W akcie desperacji pozostanie z BL. Ktoś wogóle sprawdzał/ma info na temat rozstawu szyn foteli mps z BL? radzi89 nigdy ostatecznie nie wyjaśnił Nam tej kwestii![]()
Kanapa podobno podejdzie, ale też niby tam coś trzeba gmerać..no i jeszcze ten drobiazg w postaci trzeciego pasa w oparciu a nie z wysokości bagażnika.
Tez sie rozgladam
moim zdaniem z BK fotele sa znacznie ladniejsze niz w BL w wersji MPS pozatym boczki drzwi bedzie ciezko dobrac kolorystcznie
Chyba przyjdzie je Nam samemu wyrzeźbić
btw. nie ulega wątpliwości, że komplet siedzisk mps z BK stylistycznie miażdży ten z BL.
btw. nie ulega wątpliwości, że komplet siedzisk mps z BK stylistycznie miażdży ten z BL.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Hehe widzę konkurencja jest
Myślałem jeszcze nad fotelami z Mazdy RX8 http://www.mazda3forums.com/69-interior ... dan-6.html
Co do foteli z MPS'a ktoś może sprawdzał te z tej aukcji:
http://allegro.pl/fotel-kierowcy-i-pasa ... 74728.html
Myślałem jeszcze nad fotelami z Mazdy RX8 http://www.mazda3forums.com/69-interior ... dan-6.html
Co do foteli z MPS'a ktoś może sprawdzał te z tej aukcji:

pawcio1017 napisał(a):Mam nadzieję, że trochę się przyczyniłem i nie długo zawitają na pokład jeszcze inne graty od MPSa
Pisząc to miałem na myśli, że podesłałem Twoje ogłoszenie pewnej osobie, która jest w posiadaniu samych foteli od MPSa na sprzedaż. Nie dostałeś żadnego PW?

Darius – poleciało PW do Ciebie

DariusBtm, w/w foteliki sprawdzone przez xRafalx. W zasadzie ja "gorąca głowa" już byłem na nie zdecydowany, ale Rafał swoim trzeźwym spojrzeniem mi je odradził. Po bliższych oględzinach okazało się, że skóra i same fotele źle zniosły upływ czasu a może raczej sposób w jaki były przechowywane. Teoretycznie, można by w nie włożyć dodatkowe fundusze, ale tam jeszcze trzeba kanapę przerobić bo nie ma w zestawie, więc cena finalna podskoczy mocno w górę. Do tego jest to wersja z Wysp, więc fotel kierowcy bez regulacji odcinka lędźwiowego.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
eheheh no to widze ładnie kolega xRafalx kombinuje chcąc zarobić na kolegach 5dyszek
Mi kilka dni temu chciał je sprzedać jako idealne, "jak nowe" (fotki te same co w ogłoszeniu z allegro) Taką wiadomość od niego otrzymałem po zamieszeniu pewnego posta na forum:

xRafalx napisał(a):Tytuł: Mazda3 BK Z6 '06 Exlusive ( Fk gwint; AEM air intake, stołki MPSa)pawcio1017 napisał(a):I takie ładne fotele opuściły klubSzukaj ładnej GH! (ewentualnie 159 jeśli serce weźmie górę nad rozumem
)
Hej. Bo widze ze jestes chetny na zakup foteli do Mpsa mam takie fotele do sprzedania, stan bardzo dobry wyglądają jak nowe. cena 750zł + ewentualny koszt przesyłki pewnie ze 150 na palecie... fotki: http://www110.zippyshare.com/v/KBVzyTnr/file.html
http://www110.zippyshare.com/v/JrizJ2ls/file.html
Kanapę trzeba by było dokupić lub obszyć tą co masz, bo mam tylko przod. Ale sa jak nowe.
Ostatnio edytowano 22 sty 2016, 13:38 przez pawcio1017, łącznie edytowano 1 raz

Paweł, akurat w całej tej sprawie Rafał jest jak najbardziej fair. Poprostu kilka dni wcześniej, gdy pisał do Ciebie czy do mnie, sam nie miał jeszcze pełnego rozeznania w temacie. Jestem w 100% pewien, że nikogo z Nas nie wsadziłby na tego typu bombę. Rozeznał temat i napisał jak jest.
"My klubowicze musimy trzymać się razem"
Morał taki, że szukamy dalej. Koniec ot.
"My klubowicze musimy trzymać się razem"
Morał taki, że szukamy dalej. Koniec ot.
-
Maciek
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Być może. Zagmatwana sytuacja wyszła
Koniec OT

Zadbana mazda, będzie się sprawować po modach bankowo.
Skąd ogarnąłeś Bose w słupkach? Jak sprawują się H7 osrama? Sam jeżdżę na Philipsach i poza tym, że co pół roku szczelają to świecą fajnie
Skąd ogarnąłeś Bose w słupkach? Jak sprawują się H7 osrama? Sam jeżdżę na Philipsach i poza tym, że co pół roku szczelają to świecą fajnie

Dzięki
Bose upolowałem na alledrogo a Osramy będę zakładał dziś więc dam znać jak świecą, wcześniej miałem Tungsram'y Bluish sportlight +50% i świeciły bardzo dobrze z tym, że padły po 7 miesiącach więc jak Osramy wytrzymają chociaż 5 miesięcy to będzie dobrze
Bose upolowałem na alledrogo a Osramy będę zakładał dziś więc dam znać jak świecą, wcześniej miałem Tungsram'y Bluish sportlight +50% i świeciły bardzo dobrze z tym, że padły po 7 miesiącach więc jak Osramy wytrzymają chociaż 5 miesięcy to będzie dobrze