Nie można odpalić silnika
Strona 1 z 1
Witam, jestem od miesiaca nowym posiadaczem cx3, niekorzystalem z auta 2 dni ,byl mroz ok 3 st,dzisiaj chcialem odpalic auto ale ku mojemu zaskoczeniu auto nie odpalilo, po wcisnieciu sprzegla i przycisku start rozrusznik krecil lecz silnik nie odpalal, czy to wina aumulatora? Powylaczalem chyba wszystko co czerpie energie tz swiatla ,klima, podgrzewanie siedzen itd. I sprobowalem ponownie odpalic lecz bez skutku.Czy ma to zwiazek z systemem i-stop?Z racji ze byla niedziela nie moglem skontaktowac sie z serwisem, mieszkam zagranica (islandia).mial ktos podobny przypadek? Dzisiaj zadzwonie do serwisu i zdam relacje co bylo przyczyna.
-
hjalti
Oj Tomaszu ...niewierny? 
Powodzenia w salonie Nissana ... tylko jego starych typów absolutnie nie porównuj z obecnymi . Dodam więcej ... mało ,że dostaniesz Asistans to teraz Nissan obligatoryjnie daje jeszcze auta zastępcze jak Twoje zostawisz w serwisie ! Nie wiem czy jest tak dobrze czy aż tak żle z Nissanami ?!
Ja wolę jeździć bez takich obaw a jak widzisz to nasz Kolega z Islandii chyba przez jakiś bzdet nie mógł uruchomić swoje auto ,że nawet nie chciał się z nami podzielić !?

Powodzenia w salonie Nissana ... tylko jego starych typów absolutnie nie porównuj z obecnymi . Dodam więcej ... mało ,że dostaniesz Asistans to teraz Nissan obligatoryjnie daje jeszcze auta zastępcze jak Twoje zostawisz w serwisie ! Nie wiem czy jest tak dobrze czy aż tak żle z Nissanami ?!
Ja wolę jeździć bez takich obaw a jak widzisz to nasz Kolega z Islandii chyba przez jakiś bzdet nie mógł uruchomić swoje auto ,że nawet nie chciał się z nami podzielić !?
witam, nastepnego poranka przy temperaturze +3st z trudem ale odpalil, wnioskuje ze mialem rozladowany zbytnio akumulator, gdyz malo jezdze a podczas jazdy mialem wlaczone wszystkie systemy oswietlenie, klime, ogrzewanie foteli na full dla kierowcy i pasazera, ogrzewanie tylnej szyby. Moja zona obecie jezdzi z dzieckiem do przedszkola a to niedaleko, a korzystala z tych wszystkich udogodnien na full , stad akumulator dostawal w kosc na mrozie. Obecnie odpala na mrozie bez problemow.
-
hjalti
Strona 1 z 1