Wątek dyskusyjny – MegaZlot Tor Poznań 2016
Był też taki zapis
Piotr__ napisał(a):Wstępne zapisy do 05.01.2016. Jeżeli do tego czasu nie uzbiera się minimalna ilość załóg startujących, impreza raczej się nie odbędzie.
Decyzja o zapisaniu się powinna być dobrze przemyślana, ponieważ będzie wiążąca.
szkodnik_byd napisał(a):Wątek był w formie gdybania a z niego już powstały listy
Szkoda, że tak pomyślałeś bo podeszliśmy do tego bardzo poważnie, a jedynym ograniczeniem zrobienia tego zlotu była chęć uczestnictwa

Niewiadomą była tylko data.
Ok i regulamin
Bardzo chciałem, żeby na liście byli sami klubowicze...ale powiedz mi co w momencie, kiedy cała osiemdziesiątka zapłaci pieniądze a klubowicz zapisze się 31.01
ostatniemu z listy powiemy bye bye
Bądźmy poważni, było naprawdę dużo czasu na zapisy. Tym bardziej widząc tylu uczestników ponad "stan" można było dopisać się do listy z dopiskiem czy termin lub regulamin przypasuje.
Niejedna osoba tak zrobiła
Bardzo chciałem, żeby na liście byli sami klubowicze...ale powiedz mi co w momencie, kiedy cała osiemdziesiątka zapłaci pieniądze a klubowicz zapisze się 31.01

Bądźmy poważni, było naprawdę dużo czasu na zapisy. Tym bardziej widząc tylu uczestników ponad "stan" można było dopisać się do listy z dopiskiem czy termin lub regulamin przypasuje.
Niejedna osoba tak zrobiła
Jeszcze sporo osób teraz będzie chciało się zapisać jak już znamy termin
Wiele też zrezygnuje jednak warto by było pomyśleć o ewentualnym rozwiązaniu zmiany listy osób
Ją też tak zrobiłem w ciemno i tylko dlatego mam miejsce
Wiele też zrezygnuje jednak warto by było pomyśleć o ewentualnym rozwiązaniu zmiany listy osób
Ją też tak zrobiłem w ciemno i tylko dlatego mam miejsce
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Jestem na liście Pozostali uczestnicy zlotu na drugim miejscu czy mogę być pewien uczestnictwa w zlocie – bez konkurencji ?
MAZDA SIĘ NIE PSUJE TO LUDZIE PSUJĄ MAZDY

szkodnik_byd napisał(a):jednak warto by było pomyśleć o ewentualnym rozwiązaniu zmiany listy osób
Nie żartujmy sobie
Dzięki zainteresowaniu i zapisaniu się właśnie tych pierwszych osób ten zlot się odbędzie
Było by wielkim nietaktem powiedzieć im, sorry... dzięki że się zapisaliście, ale teraz nie ma dla Was miejsca
makmarc napisał(a):To daj jeszcze ludziom chwile czasu i zobaczysz ile ludzi teraz zrezygnuje z powodu tej daty, już 4 osoby odpadły.
Znam conajmniej dwa podejścia do zrobienia zlotu w weekend majowy lub jakiś inny długi weekend (chyba sierpniowy 15-tego). Okazało się to wtopą z prostego powodu. Większość ludzi ma na takie weekendy, których nie ma za wiele w roku po prostu inne, bardziej turystyczne lub rodzinne plany. A w przypadku majówki to co Piotr słusznie zauważył są jeszcze komunie.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego ludzie mają teraz masowo wg Ciebie rezygnować z powodu "tej" daty? Jest to normalny "czarny" weekend bez żadnych świat czy innych okazji. Czyli weekend w jaki zwykle organizujemy zloty...
Ostatnio edytowano 18 sty 2016, 00:56 przez loockas, łącznie edytowano 1 raz
makmarc napisał(a):To daj jeszcze ludziom chwile czasu i zobaczysz ile ludzi teraz zrezygnuje z powodu tej daty, już 4 osoby odpadły.
Proszę o skreślenie nas z listy uczestników.

Jak jestem na rezerwowej to mam siedzieć cicho i czekać, czy coś wypełniać? 

Czekać 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Melduje, że czekam ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)