Telefony komórkowe
Wczoraj bateria wytrzymała od 5 do 24 w tym 2 godziny rozmow, forum i internet jak dla mnie spoko
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
benq323 napisał(a):Redmi nie wchodzi w grę bo wybór mam z abonamentu w Orange. A ktoś miał do czynienia z moto g? Bateria niestety ma kluczowe znaczenie.
Bierzesz to co się najbardziej opłaca, sprzedajesz i kupujesz Redmi czy co tam chcesz?
ja tak własnie zrobiłem, P8 Lite był w moich rekach 15 minut od dostarczenia

Nie jest to telefon dla mnie więc raczej zostanie taki jaki będzie zamówiony. Tak się zastanawiam czy dla osoby która będzie użytkowała swojego pierwszego smartfona wybrać androida czy WP. Ja nigdy nie miałem do czynienia z windą wiec ciężko mi ocenić który system dla osoby poznajacej smartfony będzie łatwiejszy do ogarnięcia.
Regeneracja DPF........info PW
benq323 napisał(a):Tak się zastanawiam czy dla osoby która będzie użytkowała swojego pierwszego smartfona wybrać androida czy WP.
Pytanie czy ta osoba na pewno wie, że chce smartfona...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na pewno nie jest jeszcze przekonana. Jeśli jej nie podpasuje to wtedy będzie sprzedaż i szukanie jakiegoś klasycznego telefonu. Jak na razie skupiam się na androidzie bo w jakims stopniu będę umiał zawsze pomoc w razie problemów bez poznawania od podstaw nowego systemu.
Regeneracja DPF........info PW
W WP praktycznie nie ma co poznawać. Ja stoję przed wyborem telefonu na dual sim, na codzień korzystam z sgs3 oraz lumii 640 i z tym drugim telefonem się zaprzyjaznilem. Przeszkadza mi brak porządnej przeglądarki i jest parę upierdliwości w tym telefonie, ale stosunek ceny do tego co ten telefon daje jest moim zdaniem świetny.
Do podstawowych zastosowań jest Windows fajny.
Do podstawowych zastosowań jest Windows fajny.
http://www.tabletowo.pl/2016/01/11/xiao ... -4100-mah/
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi- ... -7285.html
To teraz czekam na mi5. W zaleznosci od ceny bedzie albo mi5 albo redmi 3
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi- ... -7285.html
To teraz czekam na mi5. W zaleznosci od ceny bedzie albo mi5 albo redmi 3
Co myślicie o Sony Xperia Z5 Compact albo Z3 Compact, w z3 jest lepsza bateria ale jednak z5 juz w 4k nagrywa, tylko jeszcze obydwóm brakuje irdy. Może jest coś bardziej wartego uwagi w tej cenie?
-
krzyskoaco
sq2jul napisał(a):redmi 3
2GB ramu, to nie trochę za mało na MIUI?
Ja się ciągle nie mogę zdecydować. W sumie Redmi Note 3, to byłby idealny telefon dla mnie pod względem specyfikacji, ale trochę jest duży. Wolałbym coś 5''. Redmi 3 martwi mnie trochę małą ilością ramu (relatywnie
Honor 6 jest fajny, tylko ta plastikowo-szklana obudowa mi nie pasi.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Jezeli Redmi Note 3 daje sobie doskonale radę w wersji 2GB RAM, to tutaj może być (chyba) tylko lepiej.
sq2jul napisał(a):Jezeli Redmi Note 3 daje sobie doskonale radę w wersji 2GB RAM, to tutaj może być (chyba) tylko lepiej.
Prime ma 3GB. I użytkownicy na forum MIUI polska piszą że widać różnicę w wydajności
bieski napisał(a):Szkoda tylko że Xiaomi zaczął blokować bootloadera.
Można odblokować bez większego problemu.
bieski napisał(a):Moja szwagierka kupiła Redmi note 3 i jest zachwycona szybkością działania, więc chyba tak źle nie jest.
W wersji 2GB?
jacobs napisał(a):W wersji 2GB?
taaa, tą najtańszą wersje. Narazie jest zadowolona, mówiła że śmiga i że jest bardzo ładnie wykończony.
jacobs napisał(a):Można odblokować bez większego problemu.
A jest coś z PL ? Bo marudzi tylko na brak PL
jacobs napisał(a):ale trochę jest duży. Wolałbym coś 5''.
Też tak sądziłem, ale różnica między 5, a 5,5" jest prawie nieodczuwalna, zwłaszcza jak te 5,5" jest dobrze zrobione i nie ma za szerokich ramek. Ja przeszedłem z 5 na 5,5" i raczej do niczego mniejszego nie wrócę.