Tutaj się witamy
Czesc Mirek jaki ten świat mały 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Mazda Mx3 V6 2.5 KLde
Mazda Mx5 – 1.8 Torsen
Cześć Forumowicze!
Witam Was i dziękuję za cenne informacje. Zanim kupiłem swoją 3 BL LF 2.0 DISI , trochę czasu poczytałem Wasze opinie. Teraz czas na mnie odwdzięczyć się informacjami z eksploatacji mojej strzały
Pozdrawiam
Witam Was i dziękuję za cenne informacje. Zanim kupiłem swoją 3 BL LF 2.0 DISI , trochę czasu poczytałem Wasze opinie. Teraz czas na mnie odwdzięczyć się informacjami z eksploatacji mojej strzały
Pozdrawiam
Witamy wszystkich forumowiczów. Mazdę mamy od sierpnia 2014 do tej pory zrobiła z nami około 60 tys bez zapowiedzianych awarii oby tak dalej

- Od: 6 sty 2016, 18:23
- Auto: Mazda Premacy 1.8 16V + LPG
Witam 
uwielbiam to forum!
Pozdrawiam serdecznie forumazdowiczów
Właścicielką pierwszej mazdy zostałam zupełnie przez przypadek prawie 8 lat temu. Służyła mi bez najmniejszej awarii i wpadki przez 7,5 roku i ponad 140 000km (w chwili sprzedaży miała na liczniku ponad 315 000 km i zapewne jeszcze trochę przed sobą
Kiedy przyszedł czas na zmianę – już zupełnie świadomie wybrałam Mazdę 3 BK 1.6 2006 r. Uparłam się. Nie było mowy o żadnym innym. Bardzo zawęziłam kryteria wyszukiwania, więc znalezienie odpowiedniego egzemplarza zajęło sporo czasu (w sumie około roku) – dzięki forum 95% czasu poszukiwań to siedzenie przed kompem
kupiłam 2 obejrzane auto – moja intuicja kolejny raz mnie nie zawiodła. Jak tylko zobaczyłam ogłoszenie miałam przeczucie, że to to. I od 24 listopada jestem właścicielką kolejnej Mazdy. Więcej o niej będzie już w odpowiednim dziale 
uwielbiam to forum!
Pozdrawiam serdecznie forumazdowiczów
Właścicielką pierwszej mazdy zostałam zupełnie przez przypadek prawie 8 lat temu. Służyła mi bez najmniejszej awarii i wpadki przez 7,5 roku i ponad 140 000km (w chwili sprzedaży miała na liczniku ponad 315 000 km i zapewne jeszcze trochę przed sobą
Kiedy przyszedł czas na zmianę – już zupełnie świadomie wybrałam Mazdę 3 BK 1.6 2006 r. Uparłam się. Nie było mowy o żadnym innym. Bardzo zawęziłam kryteria wyszukiwania, więc znalezienie odpowiedniego egzemplarza zajęło sporo czasu (w sumie około roku) – dzięki forum 95% czasu poszukiwań to siedzenie przed kompem
-
aleksandra
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem czarnej Madzi 3 2 litry w Dieslu. Wcześniej była 626 2.0 benzyna 
-
Trufel94
Cześć wszystkim.
Stałem sie posiadaczem Xedosa 6 z 94 z silnikiem 2.0 V6 dokładnie 6 stycznia. Ponieważ moja wysłużona Astra F postanowiła zakończyć swojego żywota, między Wrocławiem a Wałbrzychem musiałem szybko znaleźć inne auto, a gotówka była, nie oszukujmy się, nędzna. Ale łyknąłem Mazdę za 2tys i jeszcze jeździ.
Stałem sie posiadaczem Xedosa 6 z 94 z silnikiem 2.0 V6 dokładnie 6 stycznia. Ponieważ moja wysłużona Astra F postanowiła zakończyć swojego żywota, między Wrocławiem a Wałbrzychem musiałem szybko znaleźć inne auto, a gotówka była, nie oszukujmy się, nędzna. Ale łyknąłem Mazdę za 2tys i jeszcze jeździ.
- Od: 7 sty 2016, 22:32
- Auto: Mazda Xedos 6 1994 2,0 V6
Witam wszystkich.
Krótko o sobie bo pewnie temat niedługo założę
Na imię mam Łukasz, woj. podkarpackie, mazda 323f BJ 1,6
Krótko o sobie bo pewnie temat niedługo założę
Na imię mam Łukasz, woj. podkarpackie, mazda 323f BJ 1,6
-
luszeq
Cześć, nazywam się Krzysiek, z woj. podlaskiego. Przeglądam wasze forum odkąd posiadam Madzię, czyli ponad 3 miesiące, znalazłem wiele odpowiedzi na nurtujące pytania i dopiero teraz postanowiłem dołączyć do was 
Pozdrawiam wszystkich miłośników Mazdy
Pozdrawiam wszystkich miłośników Mazdy
- Od: 11 sty 2016, 23:51
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 Z5 16V'97
Witam, z tej strony Marcin z Rudy Śląskiej.
Jestem na etapie poszukiwania wymarzonego autka. Z tego co widzę to forum jest istną skarbnicą wiedzy i już kilka ciekawych rzeczy zdążyłem się dowiedzieć
pozdrawiam
Jestem na etapie poszukiwania wymarzonego autka. Z tego co widzę to forum jest istną skarbnicą wiedzy i już kilka ciekawych rzeczy zdążyłem się dowiedzieć
pozdrawiam
- Od: 13 sty 2016, 13:23
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 benzyna 147 KM LF-DE 2007r
Cześć,
Mam na imię Bogdan a Kryzys w nicku wynika z różnych przeżywanych sytuacji życiowych, z których tak naprawdę można wyciągnąć albo porażkę albo nadzieję. Wszystko zależy co chce
Kryzys zmiany auta i nadzieja na Mazdę 6, którą własnie kupuje.
Fajnie, że jest forum.
Pozdrawiam Wszystkich
Pax et Bonum
Mam na imię Bogdan a Kryzys w nicku wynika z różnych przeżywanych sytuacji życiowych, z których tak naprawdę można wyciągnąć albo porażkę albo nadzieję. Wszystko zależy co chce
Kryzys zmiany auta i nadzieja na Mazdę 6, którą własnie kupuje.
Fajnie, że jest forum.
Pozdrawiam Wszystkich
Pax et Bonum
-
kryzys