www.mazdaspeed.pl
WisniaUs napisał(a):Wlasnie przypomnila mi sie Yuasa,Daniel ma racje i dobrze trafił z nią.Kupuj Yuasa![]()
![]()
![]()
rafalmazda6 napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?p=2793916#p2793916 prawie 2 lata jazdy głównie po mieście i spokój
rafalmazda6 napisał(a):przecież na zdjęciu widaćVarta Blue Dynamic G7 95Ah, 830A rozruchowego
na temat świec się nie wypowiem, gdyż nie wiem
Na pewno będzie miał lepszego kopaodom napisał(a):900A
Danmazda napisał(a):Na pewno będzie miał lepszego kopaodom napisał(a):900A
chciał byś...odom napisał(a):20 Koni i 30 NM![]()
![]()
![]()
Danmazda napisał(a):Lepsze kręcenie silnikiem, chociaż różnica między 830 a 900 nie jest duża, więc oba będą spokochciał byś...odom napisał(a):20 Koni i 30 NM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WisniaUs napisał(a):Em_dzej przepraszam ale BOSCHa to nie kupilbym nawet majtek
/em_dzej napisał(a):WisniaUs napisał(a):Em_dzej przepraszam ale BOSCHa to nie kupilbym nawet majtek
W przypadku bateryjek sprawa ma się troche inaczej , jednak każdy kierownik włoży co zechce![]()
PS.
W Gejszy pod maską kolorystycznie ładnie spasował Bosch to kupiłem
Mają fantazjęodom napisał(a):szukając świec znalazłem opis który mnie rozbawił lepsze przyśpieszenie mniejsze spalanie![]()
![]()
![]()
Ze świec to NGK, od dłuższego czasu tylko je montuje. DENSO, też podobno nie są złeodom napisał(a):świece NGk BOSCH czy DENSo
widmo82 napisał(a):ojcu do Puga 307 kupiłem... Jenox Gold
maselek napisał(a):odom, nie wiem czy kupno akumulatora w "markecie" to dobry pomysł.
Od siebie polecam akumulatory "Yuasa".
Czemu 2 lata ? mój ma 3 lata gwarancji.odom napisał(a):Gwarancja2 lata
Danmazda napisał(a):Czemu 2 lata ? mój ma 3 lata gwarancji.odom napisał(a):Gwarancja2 lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości