WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
The_Radek pewnie ;–) a ja dzis w Ostrodzie ustrzeliłem niebieska/seledynowa piątkę na klubowych ramkach. Ktoś coś?

Hej Ludziska! Na poczatku przepraszam za zerowy odzew z mojej strony...nowa praca i miejsce zamieszkania pochłonęło mnie bez reszty...postaram się w Nowym Roku nadrobić zaległości...
Dzieki Pawcio za zyczonka;)
Co do spotkania na trasie Olsztyn-Pasym to byloby to bardzo możliwe bo często tam jeżdżę, zwłaszcza w weekendy, ale tym razem to nie ja...niestety nie dorobiłem sie jeszcze klubowych ramek...:/ Za to ja stałem za Bartezem na skrzyżowaniu:D pojechałeś wlasnie prosto na Szczytno, a ja niestety skręcałem w lewo...gdybym pojechał prosto pomachałbym przez szybke;) tylną:D
Co do spota 6-01-2016...jutro bede wiedzial wiecej, ale wstępnie jestem na tak:)
Wszystkiego Mazdowskiego w Nowym Roku:)
Pozdrawiam.
Wysłano za pomoca kciuków;)
Dzieki Pawcio za zyczonka;)
Co do spotkania na trasie Olsztyn-Pasym to byloby to bardzo możliwe bo często tam jeżdżę, zwłaszcza w weekendy, ale tym razem to nie ja...niestety nie dorobiłem sie jeszcze klubowych ramek...:/ Za to ja stałem za Bartezem na skrzyżowaniu:D pojechałeś wlasnie prosto na Szczytno, a ja niestety skręcałem w lewo...gdybym pojechał prosto pomachałbym przez szybke;) tylną:D
Co do spota 6-01-2016...jutro bede wiedzial wiecej, ale wstępnie jestem na tak:)
Wszystkiego Mazdowskiego w Nowym Roku:)
Pozdrawiam.
Wysłano za pomoca kciuków;)
To jak Panowie i Panie, o ktorej tego 6tego się spotykamy?

Grzesiek orientujesz sie moze czy parking w galerii Mazurskiej będzie otwarty? Rzucajcie godzine, ja jestem do dyspozycji cały dzień ;–)

Mnie bardziej pasują raczej godziny popołudniowe 
- Od: 1 mar 2014, 14:31
- Auto: Jest: Premacy 2.0 Sportive
była: MX3 1.6 16V 93
A więc moja propozycja to południe (12:00)? Aneta dałabyś (dalibyście) wtedy radę? Radek mógłby z nami spędzić godzinkę i spokojnie wrócić na 14 do Oln. Jako, że aura raczej średnio sprzyjająca do kopania opon na parkingu mam dwie propozycje:
1)zbiórka na parkingu i przejazd do jakiejś knajpy przy deptaku na herbatę, (kilka lat temu był już taki spot i było całkiem sympatycznie),
2)spot u mnie w garażu (na pewno trochę cieplej i zawsze pod dachem aczkolwiek szału to nie będzie)
Szybka decyzja do popołudnia i ślę mailing!
W temacie nowych gadżetów w sklepiku klubowym ciągle cisza. Ale jak tylko zaczniemy zbierać zamówienie grupowe dla regionu to jesteś wpisany pierwszy z nowymi ramkami
1)zbiórka na parkingu i przejazd do jakiejś knajpy przy deptaku na herbatę, (kilka lat temu był już taki spot i było całkiem sympatycznie),
2)spot u mnie w garażu (na pewno trochę cieplej i zawsze pod dachem aczkolwiek szału to nie będzie)
Szybka decyzja do popołudnia i ślę mailing!
The_Radek napisał(a):niestety nie dorobiłem sie jeszcze klubowych ramek...:/
W temacie nowych gadżetów w sklepiku klubowym ciągle cisza. Ale jak tylko zaczniemy zbierać zamówienie grupowe dla regionu to jesteś wpisany pierwszy z nowymi ramkami

NAJBLIŻSZY SPOT:
DATA:06.01.2016 (ŚRODA)
GODZINA: 12:00
MIEJSCE: zbiórka: OSTRÓDA – parking BricoMarche, a następnie przejazd do jednej z knajp nad jez. Drwęckim
W razie gdyby ktoś się spóźnił i przenieślibyśmy się już na tą herbatę, to przypominam numer do mnie: 506403724
Mailing leci, mam nadzieję że z okazji wolnego trochę się nas uzbiera
P.S – Radek weź aparat
DATA:06.01.2016 (ŚRODA)
GODZINA: 12:00
MIEJSCE: zbiórka: OSTRÓDA – parking BricoMarche, a następnie przejazd do jednej z knajp nad jez. Drwęckim
W razie gdyby ktoś się spóźnił i przenieślibyśmy się już na tą herbatę, to przypominam numer do mnie: 506403724
Mailing leci, mam nadzieję że z okazji wolnego trochę się nas uzbiera
P.S – Radek weź aparat

Oczywiście, mycie raczej nie wskazane przy tych temperaturach 

pawcio1017 napisał(a):Oczywiście, mycie raczej nie wskazane przy tych temperaturach
Dziś miałem zlot na myjni starych dziadów więc można auto umyć ale nie na bezdotykowej.
Mojej padaczki nie chciało mi się myć
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

Niestety nie mogę jednak na 100% potwierdzić swojej obecności na jutrzejszym spocie :/ przepraszam jeśli mnie zabraknie ale sprawa nie do końca zależna tylko ode mnie :/
Regeneracja DPF........info PW