Witam.
Wczoraj odpalilem auto, zapalilem swiatla, ruszylem a po 15 metrach swiatla zgasly. Obie na raz. Druciki przerwane w obu wiec zastanawiam sie czy moglo to byc spowodowane przepaleniem sie bezpiecznika czy mozliwe zeby obie poszly na raz.
Zarowki mialy ok 4-5 miesiecy. OSRAM Night Breaker +
Pozdrawiam.
Dziwna sytuacja z zarowkami.
Strona 1 z 1
Miałem podobną sytuację u siebie.
Polatałem jakieś 3 miesiące na fajnych żarówkach, aż któregoś wieczoru padły mi obydwie.
Jeździłem na jednej bo jak tylko włożyłem drugą to się paliły.
Winny okazał się alternator który to miał ogromne skoki. Przed tym wszystkim raz mi świeciły kilka sekund mocniej potem słabo, aż poszły ''z dymem''
Polatałem jakieś 3 miesiące na fajnych żarówkach, aż któregoś wieczoru padły mi obydwie.
Jeździłem na jednej bo jak tylko włożyłem drugą to się paliły.
Winny okazał się alternator który to miał ogromne skoki. Przed tym wszystkim raz mi świeciły kilka sekund mocniej potem słabo, aż poszły ''z dymem''
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
OSRAM Night Breaker + tak miewały zwłaszcza pierwsze wypusty. Miałem kiedyś dwa komplety i oba nie świeciły dłużej niż 5 miesięcy i zawsze paliły się w odstępie 1-2 dni. Może miałeś pecha i spaliły się obie w jednym momencie. Po tych doświadczeniach wróciłem do silver starów bo te mi wytrzymywały trochę ponad rok.
UWAGA URLOP Wrzesień 1 – 14.09.2025
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Naprawa WZMACNIACZY BOSE, Wyświetlaczy m6, Toyota Avensis
Naprawa ZMIENIAREK (także wysyłkowo) m3,m6,rx8,cx7,cx9 i inne
Wyjścia RCA do zewnętrznego wzmacniacza. Płyta startowa do nawigacji GH
kontakt 503304123
http://www.mazdaspeed.pl/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=podz*+airbob*
Sprzedam oryginalny moduł zmieniarki na 6CD do mazdy 3 i 6, montaż
Żarówki podświetlenia klimatronika
kontakt 503304123
Strona 1 z 1