Mazda6 2.5 Pb, 2010, (otomoto: 4035600269), 47.990 zł, Kraków.
Strona 1 z 1
Zobacz co google zapodał (ten sam numer aukcji):
viewtopic.php?f=35&t=182597
od maja – czerwca wystawiają.
Poczytaj mój komentarz tutaj:
viewtopic.php?f=35&t=187855

– przecież w Niemczech te samochody są droższe niż w PL, a to jeszcze handlarz sprowadza, zarabia na tym, odpicowuje, dlaczego nie sprowadzić sobie samemu dobrej furki, pomijając ogromne ryzyko (wypadkowość, przekręcony licznik) jakie niesie ze sobą handlarz. Albo ktoś jeździ do 10 samochodów w PL ... zwiedzając całą Polskę, to jeden wyjazd do DE taniej wyjdzie
viewtopic.php?f=35&t=182597
od maja – czerwca wystawiają.
Poczytaj mój komentarz tutaj:
viewtopic.php?f=35&t=187855
– przecież w Niemczech te samochody są droższe niż w PL, a to jeszcze handlarz sprowadza, zarabia na tym, odpicowuje, dlaczego nie sprowadzić sobie samemu dobrej furki, pomijając ogromne ryzyko (wypadkowość, przekręcony licznik) jakie niesie ze sobą handlarz. Albo ktoś jeździ do 10 samochodów w PL ... zwiedzając całą Polskę, to jeden wyjazd do DE taniej wyjdzie

No taki silnik ... tylko ... jak ktoś sprowadzał – to też akcyzę zapłacił i ona jest w cenie samochodu.
Widzę, że kierownica trochę pościerana, w mojej 3 z 2010 i przebiegiem 80 000 km kierownica nienaruszona, ciekawe co by wyszło po VIN-ie, jeśli była serwisowana, czy kręonca, czy nie.
E-tam, wyjazd do DE po samochód to czysta przyjemność
Widzę, że kierownica trochę pościerana, w mojej 3 z 2010 i przebiegiem 80 000 km kierownica nienaruszona, ciekawe co by wyszło po VIN-ie, jeśli była serwisowana, czy kręonca, czy nie.
E-tam, wyjazd do DE po samochód to czysta przyjemność
Strona 1 z 1