Audi A6 C6 3.0 TDI Quattro '06
Mi tam się podoba Diesel w V6 i R6 nawet R5 już brzmi ładnie szczególnie przy odpowiednich modach wydechu.
Panowie, serio nie jest źle. We wnętrzu dźwięk bardzo przypomina benzynową V6. Na zew... no cóż. Diesel to diesel. V6 cdi mercedesa pracuje nieco aksamitniej.
- Od: 17 gru 2012, 02:02
- Auto: XC70 Cross Country '01
Xedos 6 '92 KF
Niestety przyszły mrozy i akumulator padł. Stary oryginalny wytrzymał 5 lat. Miałem kupić Varte/Boscha jednak mechanik powiedział, żeby wybrać Centre poniewaz jest duzo reklamacji na varte. Wybór padł na Centre Futura 100ah i 900a, zobaczymy jak się będzie sprawował 
Mi z kolei w hurtowni mówili, że jest masa reklamacji na futury...
Miałem w Xedzie przez 2 lata i gdyby nie to, że rozładowałem go do zera 5x, działał by do teraz. 6 rozładowania do zera niestety nie wytrzymał. Wg mnie aku warte polecenia.

Xedos 6 '92 KF
I Centra daje jako jedyna 3 lata gwarancji, zawsze to jakiś plus
Ojciec w A3 też kupił Centre i jest zadowolony, 3 rok mija a aku ma sie dobrze. Teraz tylko musze jechac na zakodowanie akumulatora.
Dodatkowo w okresie gwarancyjnym przysługują Ci 2 bezpłatne odpalenia w pakiecie Centra Assistance. Podjeżdża magik z kablami i ciach. Osobiście kupiłem teraz do Volvo Boscha, który waży tylko 4kg, jakaś nowa magiczna technologia. Ciekawe.
Xedos 6 '92 KF
rclmati napisał(a):stary wyciagniety z Audi wazy niewiele mniej od mojej dziewczyny
Jest na to lekarstwo. McDonalds

Xedos 6 '92 KF
Dzisiaj w końcu przyszedł do mnie

Teraz tylko muszę dokupić poduszki amortyzatorów na tył i można zakładać gwint, jestem ciekaw ile usiądzie
Przy okazji, że walentynki tuż tuż A6 dostało nowe kosmetyki do wnętrza
Shiny Garage Interior Cleaner – mam nadzieję, że ładnie usunie cały brud z plastików to dam jako podkład, a następnie Meguiar's Natural Shine Protectant jako ochronę i żeby nadać błysk:)

Teraz tylko muszę dokupić poduszki amortyzatorów na tył i można zakładać gwint, jestem ciekaw ile usiądzie
Przy okazji, że walentynki tuż tuż A6 dostało nowe kosmetyki do wnętrza
Shiny Garage Interior Cleaner – mam nadzieję, że ładnie usunie cały brud z plastików to dam jako podkład, a następnie Meguiar's Natural Shine Protectant jako ochronę i żeby nadać błysk:)
Niestety ale założenie gwintu na razie muszę odpuścić. Wczoraj wyskoczył komunikat o zapchany filtrze cząstek stałych. Tak wiec nie wiele myśląc dzisiaj umówiłem sie na jego wycinkę a przy okazji podniesienie mocy. Także za tydzien bede szczęśliwym posiadaczem diesla bez dpfa oraz mocą około 275 km i 550 nm