Witam
Przedstawiam wam moją Mazdę RX-8
W chwili obecnej (jak i przy zakupie) była w dość słabym stanie; wgniecenia i przetarcia na prawym boku oraz ogólne zniszczenie wnętrza.
Zamierzam doprowadzić ją do stanu jakiego nie powstydziłaby się fabryka.
Metryczka:
Marka: Mazda
Model: RX-8
Silnik 13B – 141 KW
Skrzynia: 5 biegowa manualna
Produkcja: 13.07.2005
Docelowo:
Wymiana skrzyni na 6 biegową manualną,
Naprawa rozdartych skór na fotelach,
Wymiana fabrycznej nawigacji na tablet 7'
Renowacja zniszczonych plastików,
Naprawa czujnika ABS (w fotelu kierowcy),
Naprawa czujnika w zbiorniczku wyrównawczym,
Renowacja felg.
Od momentu zakupu został naprawiony bok samochodu. W późniejszym czasie wstawię film dokumentujący stan auta w momencie zakupu.
Jako dziecko zawsze chciałem mieć fajne szybkie auto. Teraz jestem dużym chłopcem i mogę sobie pozwolić na realizację marzeń, bo przecież chłopcy nie dorastają tylko się starzeją
Kiedy pojawiła się opcja zakupu Rexa długo się zastanawiałem ze względu na awaryjność silników i apetyt na PB... Mimo wszystko zdecydowałem się na niego. Zawsze byłem inny
Moim celem jest doprowadzenie tego samochodu do stanu jak najlepszego, żeby niedzielna przejażdżka była przyjemnością (w końcu po tygodniu ciężkiej pracy trzeba się zrelaksować).
Zdjęcia i filmy będę publikował na forum oraz na https://www.facebook.com/RX-8-1503571496612220/
Zainteresowanych zapraszam śledzenia
Mazda RX-8 FE 13B-MSP '05
Strona 1 z 1
Witamy na forum i w dziale Nasze Mazdy Proszę dodać przynajmniej kilka zdjęć na forum poprzez nas serwer (opis w poradniku viewtopic.php?f=321&t=177089 )
Strona 1 z 1