Witam
Do Sosenka.
Jeszcze to przemyślę ale jak faktycznie będzie trzeba czekać to raczej zrezygnuję.
Na filmiku na YouTube 5 plusów i 5 minusów właśnie wykonanie podłokietnika był minusem,
Ale na zdjęciu w akcesoriach podłokietnik jest inny niż na filmiku (taki jak w cx-5) z możliwością
regulacji.
Dzięki za podpowiedź że jest możliwość modyfikacji zamówionych akcesoriów, poproszę dilera
czy nie było by możliwości zobaczenia podłokietnika przed montażem a może ktoś zamówił
i będzie możliwość sprawdzenia zamontowanego w samochodzie.
Prawda jest taka że obecnie posiadam i złapałem się na tym że faktycznie z niego korzystamy szczególnie pasażer ale pożyjemy zobaczymy dam jeszcze znać.
Pozdrawiam
Lucek
Dopisano 26 gru 2015, 18:06:Witam.
Do Toruńczyk.
Dzięki za gratulacje związane ze złożeniem zamówienia również gratuluje bo chyba wcześniej
zapomniałem.
Z tym full wypas to dam znać czy warto, nas jest dwójka więc podczas dalszego wypadu bagaże zawsze mogę wrzucić na [jakie?] siedzenia (zresztą jak do tej pory) a tak naprawdę mimo że bardzo lubię słuchać muzyki te ten subwoofer wolałbym zamienić na dodatkową przestrzeń bagażową.
Myślałem jeszcze na białą tapicerką ale tylko 3 sekundy bo w 2 aucie mam kremową skórę i widzę
co się dzieje już nie mówiąc że w CX-3 pulpit jest obszyty białą skórą więc mam pewne obawy
jak przy naszym powietrzu mimo zastosowanych filtrów badzie ona wyglądała ale o tym wątku
pewnie będziemy pisać za parę lat.
Skoro piszesz że odbiór auta masz na 15 kwietnie to też może załapię się na ten transport ponieważ
odbiór auta mam na 30 kwietnia ale może być wcześniej krzepiące chyba że statki pływają na okrągło

.
Bez auta to faktycznie problem jeszcze w dzisiejszych czasach, my na szczęście mamy 2 sprawne
więc mogę czekać ale jak by nie było to klapa bo każdy do pracy musi dojeżdżać.
Dzięki za piękne życzenia świąteczne do których tez się przyłączam mimo że dziś ostatni dzień.
Ale życzę wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nadchodzącym Nowym Roku.
Pozdrawiam
Lucek