Przedstawiam wam już moją drugą mazdę, autko kupione za 1500zł okazało się zdrowym i wartym uwagi egzemplażem
Doszedłem do wniosku, że założenie tematu o aucie będzie najbardziej sensowne, gdyż mam co do niej trochę planów, niektóre dość ambitne, więc z waszym wsparciem będzie na pewno o wiele łatwiej i raźniej
Jeżeli chodzi o modyfikacje to autko z początku miało zwykłe wnętrze i silnik 1.6 8-zaworowy, niestety nie mam zdjęć jak wyglądała z początku.
Silnik wyleciał na złom i na jego miejsce pojawił się silnik w o wiele lepszej kondycji od jednego z forumowiczów – 1.6 16v
Środek z czego wiem to jest z 323f z uwagi na podłokietnik z tyłu, jest to na pewno wnętrze z wersji GT, które niestety, ale na trasy jest dla mnie dość niewygodne, ale wygląda o wiele lepiej
Z zewnątrz doszła tylna lotka na klapie bagażnika, poliftowe lampy z tyłu i białe kierunkowskazy boczne i przednie. Z przodu bi-xenon, który na pewno świeci o wiele lepiej i na szczęście nie oślepia kierowców z przeciwka. Udało mi się już kupić w dość dobrej cenie w miarę dobre radio – Alpine CDA-9855r, które ma być podstawą dośc solidnego car audio
Autko wymaga paru poprawek blacharsko-lakierniczych, jednak zajmę się tym dopiero po zimie. Przy okazji wstawię pakiet TWR który czeka w piwnicy na pomalowanie
Większość części jest przełożone z poprzedniej mazdy, która już ma temat w tym dziale, niestety poprzednia BG musiała wylądować na szrocie, nie było co z niej ratować niestety. Na szczęście ten egzemplaż okazał się dość zdrowy, pewnie ze względu na bezwypadkowość, więc na pewno zawita u mnie na dłużej
W przyszłości na pewno dojdzie sporo modyfikacji tj. car-audio, ww. pakiet twr i może jakieś 1.8. Autko aktualnie prezentuję cię i tak dość ładnie