Mazda6 GY LF 2006 2.0 AT / Carbon Gray / Eibach / A-Spec / Chrom out
Ułoży się 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Ja tu nie widze nic KRZYWO jest pieknie!! xRafalx widzial sam oto dowód 

-
WisniaUs
A ja mówię, że jest i basta. Zresztą zrobię dziś fotki nawet brudnej madzi i wrzucę to sami osądzicie.
Muszę dziś wziąć teścia (100+) na przejażdżkę
Dopisano 14 gru 2015, 09:49:
Hejka,
tak jak obiecałem dziś fotki Mazdy na nowych springach. Od założenia zrobiłem jakieś 150km i chyba trochę się już wyrównało (tak przynajmniej wygląda na tych zdjęciach bo metrem jeszcze nie mierzyłem).
Dla porównania jedno ze zdjęć odbiłem lustrzanie. Niestety nie mam żadnego programu żeby nałożyć zdjęcia jedno na drugie i sprawdzić jak to wygląda.
W każdym razie na razie jeździmy do przodu będziem sprawdzać jak to wygląda za jakiś tydzień, dwa.
Wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywnie choć jeszcze za mało km zrobione, żeby się w pełni wypowiedzieć.
No i rozpórki brakuje do pełni szczęścia. Ale to już pewnie po nowym roku na spokojnie.
Muszę dziś wziąć teścia (100+) na przejażdżkę

Dopisano 14 gru 2015, 09:49:
Hejka,
tak jak obiecałem dziś fotki Mazdy na nowych springach. Od założenia zrobiłem jakieś 150km i chyba trochę się już wyrównało (tak przynajmniej wygląda na tych zdjęciach bo metrem jeszcze nie mierzyłem).
W każdym razie na razie jeździmy do przodu będziem sprawdzać jak to wygląda za jakiś tydzień, dwa.
Wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywnie choć jeszcze za mało km zrobione, żeby się w pełni wypowiedzieć.

No i rozpórki brakuje do pełni szczęścia. Ale to już pewnie po nowym roku na spokojnie.
Widać różnicę
Ale zrób takie zdjęcie gdzieś tak za miesiąc, wydaje mi się że powinna jeszcze usiąść 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Oooo o takie cuś mi chodziło. Dzięki za info. Zamówię na necie i zobaczymy jak przyjdzie czy u mnie też tak prosto pójdzie z tym czyszczeniem. Z zewnątrz tak jak i u ciebie pewnie będzie spoko. Tylko od wewnątrz może być gorzej bo mi ten dyfuzor (te dziurki
) dochodzi do samego brzegu końcówki wydechu.
Darku to żona ci juz końcówki nie wypoleruje????? Ehhh skad ja to znam
Ponoć żony są naszymi aniołami stróżami.Aniołami przed ślubem a Stróżami po ślubie

-
WisniaUs
Geniek, u mnie tez wypolerować możecie bo u mnie też czarne
I taka mała uwaga, zdejmij te kołpaki bo z nimi wygląda tragicznie to auto
I taka mała uwaga, zdejmij te kołpaki bo z nimi wygląda tragicznie to auto
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):zdejmij te kołpaki bo z nimi wygląda tragicznie to auto
Zostaw kołpaki, Jest super,przeciez nie moze miec ładniejszej od mojej
-
WisniaUs
Aj tam nie wiem co się wam w tych quazialusach nie podoba
Muszę jakieś normalne aluski na zimę poszukać ale to pewnie dopiero na kolejną.
Krzychu nie martw się – na zlocie będę stał daleko od Ciebie żeby twojej nie przycmila swoim blaskiem
Krzychu nie martw się – na zlocie będę stał daleko od Ciebie żeby twojej nie przycmila swoim blaskiem

Ostatnio edytowano 18 gru 2015, 20:17 przez Geniek, łącznie edytowano 1 raz
jak u mnie już naprawdę nie chce puścić, używam WD-40
później przetarcie szmatką i