Jestem za w sumie nawet ci co nie są zapisani na opłatek to mogą przyjechać do nas choć aby pogadać z nami i pokopać z 30 minut w oponki w ramach Spota mikołajowego
Jak najbardziej jestem za Podejrzewam że nie za wiele będzie aut My zaczynamy opłatek o 19:00 ja i tak pewnie będę wcześniej. Trolix.... nie zapomnij flagi, klubowej
Ostatni cykliczny spot nie odbył się powodu klubowej wigilii. Następny wypada 15.12 już dziś zapraszam wszystkich na ostatnie spotkanie przed świąteczne Wedle życzenia koleżanki Katarzyny miejsce spotkania to Arkadia, parking F kolor żółty godz. 20:00
Jutro wybieram się rzecz jasna na Barbórkę Warszawską. Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam Karnet 59PLN. Plan jest na PGE Narodowy I > Służewiec II > Bemowo II
Nie chcę was straszyć ale Arkadia przed świętami przeżywa prawdziwy najazd. Byłam tam w zeszły wtorek w godz. ok. 17.30 można powiedzieć , że ledwo dorwałam tam miejsce parkingowe. Propozycja dla wybierających się, wyruszyć wcześniej aby jakoś zaparkować.
Chyba każdy parking w CH będzie pełny Nie będziemy zmieniać miejsca spotkania, najwyżej gdzieś się zaparkuje i pójdzie posiedzieć i porozmawiać, jak znajdziemy gdzie Więc do zobaczenia jutro o 20:00