Eshiru napisał(a):Zbezcześcili i oszpecili mojego Mundziazderzak połamany, niby można podwiesić i z tym jeździć, ale ja lubię mieć estetyczny wózek, nawet tymczasowy. Ryczeć mi się chce
Dostałesz shota czy jakiś akt wandalizmu?
www.mazdaspeed.pl
Eshiru napisał(a):Zbezcześcili i oszpecili mojego Mundziazderzak połamany, niby można podwiesić i z tym jeździć, ale ja lubię mieć estetyczny wózek, nawet tymczasowy. Ryczeć mi się chce
Eshiru napisał(a):Jechało przede mną dwóch gości Merolem w124, nagle stanęli, zaczeli cofać i łup. Jestem totalnym idiotą, ale raz że byłem mega zmęczony, a dwa że byłem sam i zgodziłem się na 200 zł. Dodam tylko że nie działały im światła cofania, a obaj byli pod wpływem. Mogłem ich bardziej przycisnąć, ale człowiek zawsze mądry po szkodzie. Nie chciałem dzwonić na policję bo raz że auto nie jest zarejestrowane na mnie, a dwa że opony z tyłu miałem w nieciekawym stanie.
Lesiamber napisał(a):Jutro parking podmiemny / naziemny ?
Dawno mnie nie było, z dobre 1,5 roku, z chęcią zajedziemy z Pszczółką
OddajMiKase napisał(a):kurde chcialem wpasc,bo mam naklejki mazdaspeed do rozdania ale tak wczasnie rano sie nie wyrobie.Rox trutne jak wroce do chaty to moze jeszcze bedziecie co?
widmo82 napisał(a):gdzie smakuje dobrze piwko itp.
widmo82 napisał(a):Ale u Was cisza w tym wątku![]()
Kiedy się widzimy?
Jestem w Gdyni od jutra do 16ego
Z chęcią kopne w wasze oponki i dowiem się co warto u Was zobaczyć, gdzie smakuje dobrze piwko itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd