Mazda6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej – SPRZEDANA
AloHa
Oleum wymienione przy 168 tyś na Mazda DPF taki jak był , filterek Knecht
Płukanka przeprowadzona (LIQUI MOLY ENGINE FLUSH 300 ML) słychac różnicę choć to pewnie efekt PLACEBO
W głowie rodzi sie "szatański plan" ale czy wypali zobaczymy
z Moda na zwiekszenie mocy na razie rezygnuję
A i na wiosne felgi śniezynki idą do przetoczenia i w kolor, ale jaki to jeszcze nie wiem chyba coś ze stali/szarości
Ciemniej niż teraz chyba że w biel
Oleum wymienione przy 168 tyś na Mazda DPF taki jak był , filterek Knecht
Płukanka przeprowadzona (LIQUI MOLY ENGINE FLUSH 300 ML) słychac różnicę choć to pewnie efekt PLACEBO

W głowie rodzi sie "szatański plan" ale czy wypali zobaczymy
z Moda na zwiekszenie mocy na razie rezygnuję
A i na wiosne felgi śniezynki idą do przetoczenia i w kolor, ale jaki to jeszcze nie wiem chyba coś ze stali/szarości

-
MACIEK
- Od: 26 paź 2013, 11:27
- Auto: Mazda 6 GY RF-7J '07 GEJSZA by em_dzej
AloHa
Idzie zima czas pomyśleć o "końserwie" , dziś byłem pod Gejsza i ni ma dramatu , ale można już myśleć o zabezpieczeniu lepiej wcześniej niż pózniej .
Niestety zaczyna tez byc słychac "maglownicę" i obawiam sie że w styczniu może się diagnosta przyczepić
Jakiś dziwny wyciek mam z silnika od strony filtra oleju, zastanawiam sie czy nie sknocili czegoś przy wymianie Turbo. Inna sprawa że tydzień temu wymieniałem oleum i filter ,wiec coś tam pociekło od filterka.Obadam to
No i przyszedł komplet lamp z przedlifta , będzie modzonko ala LooKasH8 .
PS lampy z polifta są dużo fajniejsze, oprócz ciemniejszego środka maja też takie pierścienie tego wczesniej nie zauważyłem . No nic jak sie nie ma co sie lubi .... to trzeba kombinować
Idzie zima czas pomyśleć o "końserwie" , dziś byłem pod Gejsza i ni ma dramatu , ale można już myśleć o zabezpieczeniu lepiej wcześniej niż pózniej .
Niestety zaczyna tez byc słychac "maglownicę" i obawiam sie że w styczniu może się diagnosta przyczepić
Jakiś dziwny wyciek mam z silnika od strony filtra oleju, zastanawiam sie czy nie sknocili czegoś przy wymianie Turbo. Inna sprawa że tydzień temu wymieniałem oleum i filter ,wiec coś tam pociekło od filterka.Obadam to
No i przyszedł komplet lamp z przedlifta , będzie modzonko ala LooKasH8 .
PS lampy z polifta są dużo fajniejsze, oprócz ciemniejszego środka maja też takie pierścienie tego wczesniej nie zauważyłem . No nic jak sie nie ma co sie lubi .... to trzeba kombinować

-
MACIEK
Ale jak dobrze wymalujesz lampy z przedlifta to robią się dużo lepsze niż poliftowe
Poliftowe mają przyciemnione szkiełko bardziej i w momencie malowania środka na czarno i nałożenia na nie szybki robi się dużo brzydszy efekt, osobiście wolę całkiem przezroczyste przedliftowe do modyfikacji a`la MPS
Gdyż nie wiem czy zauważyłeś ale wszystkie lampy MPS są wzoru przedliftowego 
Gdybym ja wjechał w te liście to bym tam utonął
Fotki pierwsza klasa! 

-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
troszkę za dużo kolorków
ale pomysł, miejsce i wykonanie 

kadry fajne ale ten sztuczny blur i masakryczne wyostrzanie psują mocno całośc
a na 3'cim ostrość szlag trafił całkiem 
- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
AloHa
Dzięki za cenne uwagi

rafalmazda6 napisał(a):troszkę za dużo kolorków
Weelkoo napisał(a):sztuczny blur
Weelkoo napisał(a):masakryczne wyostrzanie
Weelkoo napisał(a):ostrość szlag trafił
Dzięki za cenne uwagi

-
MACIEK
Maciek czy ty oby nie jezdziles najpierw i nie zbierałes tych liści do bagaja
A do zdjęcia tylko wysypales
Dawno tyle liści w jednym miejscu nie widziałem co nie zmienia faktu że foteczki pierwsza klasa

A do zdjęcia tylko wysypales

Dawno tyle liści w jednym miejscu nie widziałem co nie zmienia faktu że foteczki pierwsza klasa

Nightfallówna
Nightfall napisał(a):Dawno tyle liści w jednym miejscu nie widziałem
To było tak , dzień wcześniej jadę sobie do pracy i widzę to miejsce. Przejeżdzam tą drogą dość często, ale takiej jesieni jak w tym dniu i o tej konkretnej godzinie to nie widziałem dawno. Nastepniego dnia jadę tam wypucowaną Gejsza, o tej samej porze oczywiście ( czyli przed pracą 7:30) i co widzę,miejsce to samo, światełko bomba świeci z "dołu" ale cała jesień zamiast na bukach to jest na drodze (dzień wcześniej mocno wiało czego nie mogłem przewidzieć). Wyciągnołem pstrykadło założyłem filtry i trochę musiałem improwizować.
Jesień w Beskidach była tego roku przepiękna ,szkoda że już biało

-
MACIEK