Mazda3 BK LF '05 Top Sport
No tak klasycznie no i chyba bez mps , to wyprofilowanie na palce jest z mps-a czy każdy tapicer tak zrobi ?
Od nas z forum pożyczyłem – ładnie i fajne proporcje
Od nas z forum pożyczyłem – ładnie i fajne proporcje
Marcinie, pytanko do Ciebie – możesz się pochwalić tu, oficjalnie albo na pw ile dałeś za całe wnętrze mps?
Mam opcję kupienia tylko przednich taboretów za 6 paczek i się zastanawiam czy jest sens.
Potem może być ciężko kupić samą kanapę i boczki... :/
Mam opcję kupienia tylko przednich taboretów za 6 paczek i się zastanawiam czy jest sens.
Potem może być ciężko kupić samą kanapę i boczki... :/
- Od: 22 lip 2014, 11:58
- Auto: Mazda 3 Kintaro
1200 za przednie fotele ( te z alcantarą ) i 330 za boczki , tył mam z zwykłej 3
Dopisano poniedziałek, 23 listopada 2015, 19:19:
Niestety nie bardzo
Dopisano poniedziałek, 23 listopada 2015, 19:19:
Pyton napisał(a):Kanape łatwiej potem dokupić niż fotele.
Niestety nie bardzo
no widzisz , mi sie udało kupic fotel i tylna kanape poł skórę za 600zl komplet. Wersja europa. W miedzy czasie jak szukałem obdzwaniając ludzi z cześciami, trzy razy trafiłem, że mieli samą tylną kanapę za grosze do oddania. Nie wspomnę już o kompletnym układzie wydechowym za 250zl marki Corsk Sport. Do dziś żałuje , że go nie kupiłem.
szukam kanapy z alcantarą – ktokolwiek widział – ktokolwiek wie 
To chyba wezmę.
Powiedzcie mi jeszcze proszę – boczne poduszki powietrzne są w fotelach, czy w słupkach bocznych? Bo naszywki są na fotelach niby, ale w Maździe z tymi "metkami" jest różnie.
I czy te fotele pół-skórzane mają grzanie w pupę wbudowane?
Z góry dzięki.
Powiedzcie mi jeszcze proszę – boczne poduszki powietrzne są w fotelach, czy w słupkach bocznych? Bo naszywki są na fotelach niby, ale w Maździe z tymi "metkami" jest różnie.
I czy te fotele pół-skórzane mają grzanie w pupę wbudowane?
Z góry dzięki.
A po czym poznać, że poduszki są na swoich miejscac, a nie wybuchły podczas wypadku?
Pewnie jak będzie dobrze zeszyte, to nie poznam wcale?
Pewnie jak będzie dobrze zeszyte, to nie poznam wcale?
Po choince na desce rozdzielczej, kiedy je zamontujesz
Jak nie będzie wszywki SRS AIR BAG w miejscu, gdzie powinna być lub będzie tam ślad grzebania, to trzeba zachować ostrożność. Niemniej jednak pewnie, że da się zatuszować ich brak tak, że dopóki nie podłączysz kostek, to się nie zorientujesz.
Jak nie będzie wszywki SRS AIR BAG w miejscu, gdzie powinna być lub będzie tam ślad grzebania, to trzeba zachować ostrożność. Niemniej jednak pewnie, że da się zatuszować ich brak tak, że dopóki nie podłączysz kostek, to się nie zorientujesz.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Pyton napisał(a):Maja wbudowane grzanie.
Moje z alcantarą mat grzewczych nie miały .
Wiem, dlatego specjalnie pytałem o pół-skóry.
Jeszcze się zastanawiam. Waham się między obszywaniem kiery, mieszka, gałki, ręcznego i podłokietnika, a fotelami...
Jeszcze się zastanawiam. Waham się między obszywaniem kiery, mieszka, gałki, ręcznego i podłokietnika, a fotelami...
Same fotele MPS bez tyłu tapicerek to porażka – zero zgrania we wnętrzu będzie jak dla mnie. Lepiej odczekać i upolować komplet łącznie z boczkami 

Niby tak, ale boczki mps są szare?
Ja mam teraz chyba czarno czerwone i chyba nie głupio by to wyglądało. Bardziej niż brak boczków przeszkadza mi brak tylnej kanapy...
Ja mam teraz chyba czarno czerwone i chyba nie głupio by to wyglądało. Bardziej niż brak boczków przeszkadza mi brak tylnej kanapy...
Zakupiłem filterek i już mnie ręce bolą na myśl o wymianie
http://allegro.pl/filtr-kabinowy-weglow ... 54748.html

Co roku staram się pobić rekord czasu i pi pi pi pi pi pi pi