A nie byłeś przekonany co do nichMr_Bartek napisał(a):ringami wygląda kozacko.![]()
Zobaczymy jak to za dnia będzie wyglądało. Jutro cyknę fotkęodom napisał(a):Jest dobrze![]()
www.mazdaspeed.pl
A nie byłeś przekonany co do nichMr_Bartek napisał(a):ringami wygląda kozacko.![]()
Zobaczymy jak to za dnia będzie wyglądało. Jutro cyknę fotkęodom napisał(a):Jest dobrze![]()

Aż będę musiał sprawdzić czy tam prąd ginie od razu.makmarc napisał(a):ja mam u siebie podpięte pod cewkę, bliżej
Łyso było, teraz jest gitmakmarc napisał(a):Uzupełniłeś braki w przodzie
Ringi świecą 30% światłem, czytałem na necie że jest to legalne. Okaże się przy pierwszej kontroli niebieskichPrzemysław napisał(a):Jak wygląda kwestia prawna bo widzę, że ringi świecą się razem ze światłami mijania i drogowymi
Dokładnie, na aliexpressPrzemysław napisał(a):gdzie kupiłeś te ramki, na ali

jak zawsze gdy światła były włączone to po chwili prawie całe lampy były zaparowane, po jakimś tam czasie odparowywały. Dziś te same warunki na dworze co zawsze i lampy nie zaparowały, zobaczymy jak będzie po myjni 

Kupie sobie takie a moje wystawie do opylenia bo mam takie same ale bez ringów

wyjąć postojówki 

rafalmazda6 napisał(a):jak będziesz miał problemy
!! a jakk teraz nowe mondeo czy inne cytryny i pełgeoty maja?? Ledy im swieca slabiej jak jedzie na mijania!! W niczym to nikomu nie przeszkadza ani nie razi bo ma 30% mocy świecenia wtedy, wiec psiarnia do budy!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości