Tu dorzucasz wiązkę, skrzynia może pasować ale nie mam pewności
Wiec w sumie jak normalny swap silnika, nic szczególnego
www.mazdaspeed.pl
jeżeli miałbym robić swapa to dałbym to do jakiegoś serwisu
silnik 2.5 interesuje mnie wersja klze
Są dwie z tego co wiem przed liftem i po lifcie
którą lepiej kupić
Jeżeli chodzi o serwis który zrobiłby mi swap to powiedzmy że mam znajomego który trochę się bawi w tunning i na pewno coś dobrego by mi polecił.
tomeczek333 napisał(a):Silnik w aucie, wszystko raczej podpięte iauto nie odpala. Nawet nie prychnie. Na plaku bez problemu odpala, a starczy przestać psikać i gaśnie. Iskra jest skoro na plaku odpalił, paliwo na listwie jest, świece wyglądają na suche, ale tutaj akurat nie pomyślałem żeby pokręcić trochę bez plaka i potem sprawdzić świece. Jutro to jeszcze dokładniej sprawdzę.
Próbowałem na ECU KL59 i K834. Świece nowe, aparat zapłonowy razem z kablami przełożony z mojego palącego do samego końca K8. Błędów narazie nie odczytałem, nawet nie wiem czy się da bo Probe mógł mieć już złącze DTC. Jutro będę z tym kombinował.
Jakieś pomysły co może być nie tak, co sprawdzić?
witek napisał(a):Podłącz przepływkę JE50 i kompa k834, musi odpalić. Koniecznie na swoim aparacie z k8 bo pod niego masz wiązkę zrobioną.
Chyba że za bardzo pochrzaniłeś podciśnienia, lub któreś duże zostawiłeś wolne i po prostu ciągnie tyle lewego powietrza że nie odpala![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości