Mazda MX-3 PRECIDIA EC 'KL-DE' '94 GRATY NA SPRZEDAŻ
Przeciez ja mam przyciemniane sprayem lexy prawie od poczatku istnienia tego auta u mnie
spay tak samo przepuszcza jak fokia i mniej problemow z przyciemnianiem
kilka stron wczesniej znajdziesz zdjecia, te carbon tylko na chwilę zalozone 
-
artysta-kombinator
- Od: 18 paź 2013, 19:38
- Auto: Jest:
Mazda RX-8 231HP
Było:Mazda MX-3 "Precidia" KL V6
Mazda MX-5 NB
Zakupiłem okazyjnie lampki to się pochwalę
A tak poza tym małymi kroczkami szykuje się do modyfikacji zawieszenia, kupiłem również okazyjnie jakiś gwint żeby przerobić go na tył do Mazdy. Z przodem będzie trochę wiecej zabawy i muszę dokupić graty
Jutro ( w sumie to dzisiaj
) czeka mnie wymiana oliwy na valvo maxlife i podłubanie przy alternatorze, jakieś zdjęcia dodam wieczorem
Trzeba będzie dobrze wykorzystać wolny dzień
A tak poza tym małymi kroczkami szykuje się do modyfikacji zawieszenia, kupiłem również okazyjnie jakiś gwint żeby przerobić go na tył do Mazdy. Z przodem będzie trochę wiecej zabawy i muszę dokupić graty
Jutro ( w sumie to dzisiaj
Ostatnio edytowano 29 mar 2016, 00:16 przez witek, łącznie edytowano 1 raz
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Tylko nie wlej 10w
A jak syntetyk bedziesz Panie lal to Synpower jest lepsza opcja niz maxlife:)
Fajnie ,ze znow dzialasz z Emixem
Z czego giwnt to pasujesz???
Fajnie ,ze znow dzialasz z Emixem

- Od: 8 mar 2010, 19:20
- Auto: Mazda BA 323f 97' Z5 PB+LPG
Ford Focus 11' 1.6 tdci Titanium
Na razie wlasnie polsyntetyk, przed zlotami jakos w maju zaleje vr1 racing 5w50
ale to trzeba troche silniczek podratowac do tego oleju.
Gwint chyba od gofra jakiegos, na przod sie nie nadaje ale może sie uda zrobic cos na tył z tego
Gwint chyba od gofra jakiegos, na przod sie nie nadaje ale może sie uda zrobic cos na tył z tego
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Leje max life 10w40 od samego początku tego i poprzedniego silnika. I nie ma mowy aby ten olej był zły . Ja go lalem bardziej ze względu na to ze nie wiedziałem w jakim stanie mam silnik. Na wiosnę tez chce przejść na syntetyk i to dokładnie 5w50. Oczywiście o ile jeszcze auto będzie u mnie .
Cóż za jednomyślność.
By S5.
Cóż za jednomyślność.
By S5.
arafal21 napisał(a):Aaa wlewajac ten jako to nazywacie "polsyntetyk" wcale sie temu silnikowi nie robi dobrze
Ten twój Synpower "syntetyk" też nie jest prawdziwym syntetykiem.
Każdy leje jak uważa. Duskusja o olejach to temat w innym dziale.
Max Live jest półsyntetykiem na bazie syntetycznej w porównaniu do mobila czy castrola nie jest to zły oilej, Synpower to syntetyk na bazie syntetycznej, też jestem za tym by wlać już nawet 5W40 Maxa, na troszke rzadszych olejach nasze v6 chodzą zdecydowanie ciszej, ciszej sie zachowują popychacze
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
Pany za olej dałem 84zl w intercarsie
więc tragedii z cena nie ma
troche mi sie wyciekow pojawiło ostatnio i gdyby nie to juz bym lalal syntetyk
Dzisiaj przyciemnilem tylne lexuxy i wyszly nawet ladnie mimo tego ze srebrne, pozniej dodam zdjecia. Trafia do kolegi Enki
Dzisiaj przyciemnilem tylne lexuxy i wyszly nawet ladnie mimo tego ze srebrne, pozniej dodam zdjecia. Trafia do kolegi Enki
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Dawno nic nie uaktualniałem, mazda o dziwo jeszcze jeździ 
Ostatnio skonczyły się klocki z tyłu, przy okazji zjechały tarcze i musiałem zakupić całość. Przy okazji kupiłem sprężyny FK od Adis555
dzięki wielkie

Ciąg dalszy nastąpi
Ostatnio skonczyły się klocki z tyłu, przy okazji zjechały tarcze i musiałem zakupić całość. Przy okazji kupiłem sprężyny FK od Adis555

Ciąg dalszy nastąpi
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Lexy mam ale w chwili obecnej nie są na sprzedaż 
Mazda miała ponad 2 miesięczny przestój i cały czas stoi pod domem. Powolne zbieranie gratów, kasy i tak wszystko się odwleka. Z nowości mam już kompletny dach z szybrem więc będzie spawanie
Przy okazji zgarnąłem też przedni zderzak USA na zapas, lub do zabawy. Dzięki dam92 
Po pracy udało mi się porozbierać złoma, jakość zdjęć tragiczna ale kiedy mogę grzebać jest już ciemno.
Ogólnie to walczymy i się nie poddajemy
Mazda miała ponad 2 miesięczny przestój i cały czas stoi pod domem. Powolne zbieranie gratów, kasy i tak wszystko się odwleka. Z nowości mam już kompletny dach z szybrem więc będzie spawanie

Po pracy udało mi się porozbierać złoma, jakość zdjęć tragiczna ale kiedy mogę grzebać jest już ciemno.
Ogólnie to walczymy i się nie poddajemy
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB
Auto idzie na sprzedaż, oczywiscie w częściach więc jak ktos cos potrzebuje proszę o PW i bede wyceniał. W niedlugim czasie powystawiam wszystko w dziale sprzedam i na portalach aukcyjnych.
Powód? Rozebralem wszystko, podliczyłem koszta i nie ma co sie oszukiwać, za wlozone pieniadze bedzie duzo lepsze, bardziej sportowe auto. Szkoda mi strasznie, walczylem ile mogłem. Niestety przeliczylem zamiary na możliwosci
Powód? Rozebralem wszystko, podliczyłem koszta i nie ma co sie oszukiwać, za wlozone pieniadze bedzie duzo lepsze, bardziej sportowe auto. Szkoda mi strasznie, walczylem ile mogłem. Niestety przeliczylem zamiary na możliwosci
-
artysta-kombinator
Mazda RX-8 231HP
Mazda MX-5 NB