Mazda 323f BA KL '94 wściekła
Bardzo dziękuje za tyle miłych słów, pięknie się to czyta oraz daje kopa do dalszych modów 
Znowu prywatny:)
Dopisano 20 paź 2015 21:18:
Ładnie ciągnie
Co do teraźniejszego wydechu to oczywiśćie jak najbardziej mi sie podoba , ale gdy tylko 'szumiała 'to była taka bardziej tajemnicza jeśli chodzi o osiągi , bo za pewne każdy kto nie jest w temacie jak taka Mazda może popier..lac pomyślałby ,że jakiś zamulacz 1,3 a tu na światłach małe zdziwienie
Teraz od razu słychać z czym mamy do czynienia:)
Dopisano 20 paź 2015 21:18:
Ładnie ciągnie

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Zapowiedz małej sesji nocnej
Detailing Pytona dał taki efekt
Dzięki za mile komenty ;–) Jeśli chodzi o dział projekty to nie pchalem się bo nie wiedziałem czy się kwalifikuje w sumie to tylko swap motoru, wydmuszka i jakieś dodatki, ale skoro mogę to spróbuję ;–)
Na zimę mam w planie uzbroić zawieszenie przednie, przygotować amory do warunków torowych i wymienić tarcze klocki na coś lepszego, co z tego wyjdzie... się okaże.
Na zimę mam w planie uzbroić zawieszenie przednie, przygotować amory do warunków torowych i wymienić tarcze klocki na coś lepszego, co z tego wyjdzie... się okaże.
Widziałem i jeździłem już wsciekłą kilka razy, ale po ostatnich modach te auto naprawdę urywa łeb, mój mx nawet nie ma co [tiiit] do niej :p Misiak weź ja na hamownie! 
Ostatnio edytowano 12 lis 2015, 08:55 przez kamilwlkp, łącznie edytowano 1 raz
Coco Jumbo i do przodu...
Ale kot
piękna jest..powodzenia w modach 

- Od: 15 gru 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323 BG B3 / LOWERED BG